Politică Știrile zilei

Ciolacu, din nou în prim-plan! | Petrecerea care a inflamat spiritele

Președintele PSD Buzău, deputatul Marcel Ciolacu, se află din nou în vizorul conducerii PSD, de data aceasta dintr-un motiv mai puțin obișnuit. El a fost întrebat dacă a participat, aseară, la o așa-zisă întâlnire „conspirativă” alături de mai mulți deputați și șefi din structurile de forță ale statului. La prânz, Ciolacu a ieșit public pentru a infirma zvonurile: A fost la ziua fostului coleg Gabriel Vlase, care i-a invitat la masă în contextul zilei numelui, mâine fiind prăznuiți Sfinții Arhangheli „Mihail și Gavriil”.

Spiritele s-au încins în tabăra puterii mai ales după ce s-a aflat că la masa dată de șeful SIE, pesedistul Gabriel Vlase, au luat parte și alți deputați din PSD, dar și șefi din servicii.

În jurul prânzului, Marcel Ciolacu a confirmat prezența la ziua lui Gabriel Vlase, însă a precizat că nu s-a discutat deloc politică la întâlnire:

V-am răspuns că nu s-a discutat politică la acea întâlnire. Sunați-l pe dl Vlase și vă va spune pe cine a invitat. O petrecere privată. Vreți să vă spun și ce am mâncat? Întrebați-l pe dl Vlase, el a făcut invitațiile și sigur vă răspunde.”, a spus Ciolacu miercuri, la Parlament, precizând că invitațiile au fost făcute de săptămâna trecută.

În altă ordine de idei, liderul PSD Buzău s-a arătat extrem de surprins de excluderea din partid a secretarului general Marian Neacșu:

Îmi pare foarte rău că domnul Neacşu a fost exclus din partid. Şi în CExN am spus, domnul Ţuţuianu a greşit cu ceva palpabil, la domnul Neacşu nu a fost nimic palpabil. Asta a fost părerea mea. Nu am înţeles de ce a fost exclus domnul Neacşu, de asta am votat împotrivă şi oricum aş fi votat împotriva oricărei excluderi.”, a spus Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

Liderul buzoian este de părere că, în cazul lui Adrian Ţuţuianu, greşeala a fost că „s-au dat acele înregistrări”. El a precizat că este supărat pentru aceste excluderi şi că a vorbit cu parlamentarii PSD Buzău,  care i-au împărtășit opinia.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.