„Circulăm ca sardelele!”

Panouri Fotovoltaice
Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Câțiva călători se plâng de condițiile de transport de pe ruta Bălăceanu-Buzău, acolo unde nu există convenție, autobuzele sunt rare, iar operatorul privat ia mai mulți pasageri decât îi permite capacitatea mașinii. 

„Circulăm ca sardelele! Rugăm poliția sau pe cine mai are atribuții în acest domeniu să ia măsuri cu acest transportator care ne pune viețile în pericol. Nu mai spun de câte ori se defectează mașinile în drum..”, a fost mesajul pe adresa redacției, alături de fotografiile de mai jos.

În țările civilizate, se interzice cu desăvârșire ca șoferul să preia mai mulți călători decât prevede numărul pe scaune al autobuzului.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

2 comentarii în articolul “„Circulăm ca sardelele!”

  1. La fel se intampla si pe ruta Buzau – Chiojdu, mai ales la sfarsit de saptamana cand microbuzele sunt arhi-pline, desi patronul are si autocare pe care ar putea sa le trimita pe ruta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *