Colegiul Național „B.P. Hașdeu”, marele câștigător al proiectului „Mândru de liceul meu”

Colegiul Național „B.P. Hașdeu” și-a adjudecat astăzi titlul de câștigător al proiectului-concurs „Mândru de liceul meu”, organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Buzău.

În cadrul ultimei faze a competiției s-au confruntat echipele celor 4 licee care au depășit faza semifinală. Este vorba despre Liceul 10150554_536477359812475_6857723970358934339_nPedagogic „Spiru Haret”, Liceul de Arte „Margareta Sterian”, Colegiul Național „B.P. Hașdeu” și Liceul Tehnologic „Meserii și Servicii”

Finala s-a jucat cu sala plină iar elevii au făcut spectacol atât pe „teren”, cât și în tribune. Cheia de boltă a întregului spectacol a constituit-o momentul în care tânărul cântăreț Teo Manciulea a „electrizat” sala, interpretând magistral melodia „Say something” a lui Laurențiu Cazan.

  • După câteva ore în care elevii celor 4 licee au încercat să arate că sunt cei mai buni, juriul a deliberat: ”Câștigătoarea competiției este echipa liceului „B.P. Hașdeu”, cu 79 de puncte!”

Ea a fost urmată îndeaproape de Liceul de Arte „Margareta Sterian”, cu 77 de puncte și de locul al III-lea – Liceul Pedagogic „Spiru Haret”, cu 72 de puncte.

  • Mențiunea a mers la ocupanta locului 4, echipa Liceului Tehnologic „Meserii și Servicii”.

Membrii echipei câștigătoare vor pleca la vară la Costinești, într-un sejur gratuit oferit de organizatori. Locurile al II-lea, al III-lea și mențiunea vor primi echipament sportiv și aparatură pentru dotarea școlii.

 

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*