Consiliul Județean aduce la Buzău „Comic 7B”, un festival de teatru și improvizație

Buzoienii sunt invitați să își ia porția de râs între 3 şi 9 octombrie, în cadrul unui eveniment cultural inedit. Timp de 7 zile, Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B”, va aduce în scenă mai multe spectacole de teatru şi improvizaţie din România şi din afara ei.

Lansarea Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” a avut deja loc luna trecută, la sediul Consiliului Judeţean Buzău, instituție parteneră în acest proiect. Printre cei care se vor implica în culisele festivalului se numără și Radu Gabriel, actor buzoian şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică.

Festivalul va fi organizat pe 2 secţiuni, de comedie şi improvizaţie, spectacolele de comedie urmând să aibă loc în sala Teatrului George Ciprian, iar cele de improvizaţie la sala Consiliului Județean.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” va debuta cu un spectacol de gală. Pentru reprezentatiile din concurs, biletele vor costa între 15 şi 25 de lei.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*