Consiliul Județean aduce la Buzău „Comic 7B”, un festival de teatru și improvizație

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Buzoienii sunt invitați să își ia porția de râs între 3 şi 9 octombrie, în cadrul unui eveniment cultural inedit. Timp de 7 zile, Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B”, va aduce în scenă mai multe spectacole de teatru şi improvizaţie din România şi din afara ei.

Lansarea Festivalului Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” a avut deja loc luna trecută, la sediul Consiliului Judeţean Buzău, instituție parteneră în acest proiect. Printre cei care se vor implica în culisele festivalului se numără și Radu Gabriel, actor buzoian şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică.

Festivalul va fi organizat pe 2 secţiuni, de comedie şi improvizaţie, spectacolele de comedie urmând să aibă loc în sala Teatrului George Ciprian, iar cele de improvizaţie la sala Consiliului Județean.

Festivalul Internaţional de Teatru Independent de Comedie „Comic 7 B” va debuta cu un spectacol de gală. Pentru reprezentatiile din concurs, biletele vor costa între 15 şi 25 de lei.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *