Consiliul Județean Buzău face angajări. Ce posturi scoate la concurs instituția condusă de Cristi Bîgiu

Consiliul Judeţean Buzău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a patru funcţii publice de execuţie vacante din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Buzău.

  • Iată posturile scoase la concurs de instituția condusă de Cristi Bîgiu:cj1

– ”consilier”, clasa I, gradul profesional principal la Compartimenul strategii, programe, prognoze şi dezvoltare rurală – Direcţia de dezvoltare regională;

– ”consilier”, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul managementul proiectelor – Direcţia de dezvoltare regională;

– ”consilier”, clasa I, gradul profesional superior la Serviciul contabilitate financiar – Direcţia economică;

– ”consilier”, clasa I, gradul profesional asistent la Serviciul contabilitate financiar – Direcţia economică.

  • Concursul va avea loc la sediul Consiliului judeţean Buzău, Bdul N. Bălcescu nr. 48, Buzău, în data de 12 mai 2014 orele 1000 – proba scrisă şi în data de 14 mai 2014 orele 1400 – interviul.

Dosarele de înscriere ale candidaţilor se depun în termen de 20 de zile de la data publicării, la Serviciul resurse umane, salarizare din Consiliul judeţean Buzău.

  • Mai multe informații despre bibliografie și condițiile de participare la concurs pot fi găsite pe site-ul Consiliului Județean Buzău.

 

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*