Copiii, invitați în parcarea Kaufland: Orășel în miniatură pentru învățarea regulilor de circulație

În această perioadă, copiii se află  în atenția polițiștilor buzoieni în cadrul campaniei „Alege viața!”. Sâmbătă, la ora 10:00, peste 300 de copii sunt așteptați să participe la activități cu tematică rutieră care vor fi cu siguranță pe placul celor mici.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău, polițiștii rutieri au instruit astăzi elevii din cadrul patrulelor școlare de la unitățile de învățământ din municipiile Buzău și Rm. Sărat. Scopul este acela de a conștientiza importanța cunoașterii şi respectării regulilor de circulaţie.

Sub atenta supraveghere a polițiștilor rutieri și a profesorului coordonator, cei mici, din patrula școlară, s-au deplasat la trecerea pentru pietoni din imediata apropiere a școlii  și au desfășurat activități care au vizat corectitudinea și respectarea normelor rutiere de către participanții la trafic.

Activitățile de instruire vor continua și în zilele următoare, iar sâmbătă 10.06.2017, ora 1000, în parcările magazinelor Kaufland din municipiul Buzău și Rm. Sărat, peste 300 de copii și – au anunțat participarea la activitățile cu tematică rutieră, unde copiii vor fi invitaţi să aplice cele învăţate, în cadrul unui orăşel în miniatură, amenajat şi delimitat în incinta parcării.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Dacă mai au loc de mașinile SAMSARILOR care si-au parcat mașinile acolo……Sunt foarte multe mașini care au ocupat acest loc. .

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*