Cu cine s-a mai întâlnit vicepremierul Ciolacu

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Vicepremierul României, Marcel Ciolacu, nu lipsește de la nicio întâlnire guvernamentală importantă. Președintele PSD Buzău conduce delegațiile de miniștri care reprezintă Executivul la întâlnirile cu omologi străini sau la discuțiile referitoare la parteneriatul european.

Echipa de comunicare a viceprim-ministrului buzoian nu ratează nicio ocazie de a imortaliza momentele și a le posta pe Facebook, acolo unde este urmărit de câteva mii de oameni.

Alături de ministrul Comunicațiilor, Lucian Șova, și de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, deputatul Marcel Ciolacu a avut o întrevedere cu doamna Mariya Gabriel, Comisarul european pentru economie și societate digitală.

„A fost un schimb de opinii constructiv privind temele de actualitate la nivelul UE în materie digitală, cu precădere privind piața unică, domeniul audiovizual, securitatea cibernetică, accesul la internet în zonele rurale, programul Wifi4U precum și hub-urile de inovare și dezvoltare a competențelor digitale.”, a scris vicepremierul pe Facebook.

Marcel Ciolacu este președintele organizației județene a PSD Buzău. Deputat la al doilea mandat, Ciolacu a fost învestit în funcția de vicepremier în Guvernul Tudose la sfârșitul lunii iunie.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *