Orașul tău Știrile zilei

Ceartă pe trotuar

Deseori, neregulile din viața unei comunități nu sunt cunoscute până în momentul în care un cetățean își face curaj și le aduce la cunoștința publică. Este și cazul lui Valentin Sîmpetru, un tânăr din Mihai Viteazul, care a oprit la timp construirea unui gard fix în mijlocul trotuarului.

Implicarea buzoianului în viața urbei s-a dovedit a fi salutară în cazul proprietarului unei construcții ridicate pe o stradă din cartierul Mihai Viteazul, unde proprietarul unei fabrici începuse construcția unui gard.

Tânărul, care locuiește în zonă, s-a opus din start proiectului demarat săptămâna trecută. El a avut tăria de a-l înfrunta pe patronul fabricii, care pretindea că toată afacerea este legală, bucata din trotuar ocupată fiind, de fapt, proprietatea sa.

Mai târziu s-a aflat că patronul, exasperat de faptul că tânărul își parca permanent mașina, platforma și căruța pe trotuarul respectiv, a decis să îl împiedice într-un fel.

Îndrăzneala tânărului nu a rămas fără urmări. El și-a parcat în continuare mașina pe trotuar, însă a fost somat de patron că va chema Poliția Locală să-i ridice autoturismul.

Numai că Poliția Locală a venit, dar nu pentru mașina tânărului, ci pentru gardul patronului. Oamenii legii l-au notificat pe proprietar să desființeze construcția în cel mai scurt timp.

FOTO:

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Vrei un venit suplimentar?

Știrile zilei

Autobuze electrice pentru Buzău | Guvernul a lansat procedura de achiziție

Politică Știrile zilei

Comunicat de presă al deputatului PSD Sebastian Radu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.