Orașul tău Știrile zilei

Ceartă pe trotuar

Deseori, neregulile din viața unei comunități nu sunt cunoscute până în momentul în care un cetățean își face curaj și le aduce la cunoștința publică. Este și cazul lui Valentin Sîmpetru, un tânăr din Mihai Viteazul, care a oprit la timp construirea unui gard fix în mijlocul trotuarului.

Implicarea buzoianului în viața urbei s-a dovedit a fi salutară în cazul proprietarului unei construcții ridicate pe o stradă din cartierul Mihai Viteazul, unde proprietarul unei fabrici începuse construcția unui gard.

Tânărul, care locuiește în zonă, s-a opus din start proiectului demarat săptămâna trecută. El a avut tăria de a-l înfrunta pe patronul fabricii, care pretindea că toată afacerea este legală, bucata din trotuar ocupată fiind, de fapt, proprietatea sa.

Mai târziu s-a aflat că patronul, exasperat de faptul că tânărul își parca permanent mașina, platforma și căruța pe trotuarul respectiv, a decis să îl împiedice într-un fel.

Îndrăzneala tânărului nu a rămas fără urmări. El și-a parcat în continuare mașina pe trotuar, însă a fost somat de patron că va chema Poliția Locală să-i ridice autoturismul.

Numai că Poliția Locală a venit, dar nu pentru mașina tânărului, ci pentru gardul patronului. Oamenii legii l-au notificat pe proprietar să desființeze construcția în cel mai scurt timp.

FOTO:

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

VIDEO: Momentul în care o femeie descarcă un întreg spray lacrimogen pe holurile spitalului

Știrile zilei

Teatru la #GalleriaMallBuzau!

Știrile zilei

SCANDAL! | „I-a dat un pumn în față, apoi a scos spray-ul paralizant!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *