Politică Știrile zilei

Cum se poziționează primarul Buzăului în SCANDALUL MOMENTULUI

Primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a transmis un mesaj de susținere pentru deputatul Marcel Ciolacu, după ce acesta a anunțat că susține scrisoarea de demitere a lui Liviu Dragnea.

Fără Dragnea… Nu cred că vreodată după 1990 a fost vreun om care să aibă atâția oameni împotriva sa, inclusiv din propria echipă. Liviu Dragnea și-a confiscat propriul partid și prin faptul că PSD-ul a câștigat alegerile, a confiscat și țara!

Îi felicit pe Marcel Ciolacu și pe ceilalți colegi din conducere care au demarat acțiunea de schimbare a acestui lider ce nu-și înțelege rostul! Țara și fiecare român au nevoie de altceva!”, a fost mesajul primarului Constantin Toma.

Deputatul Marcel Ciolacu, mesaj anti-Dragnea

Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, chestor al Camerei Deputaţilor, a anunţat că susţine scrisoarea semnată de trei lideri ai partidului prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de lider al formaţiunii şi de preşedinte al Camerei Deputaţilor şi a spus că Dragnea „a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare”.

Susţin scrisoarea semnată de colegii mei, pentru că am convingerea că PSD poate să facă în continuare lucruri bune pentru România. Pentru a realiza asta, trebuie să înţelegem că solidaritatea de partid nu înseamnă să fim pasivi unor decizii greşite care continuă de prea mult timp. Aceste decizii greşite se suprapun cu dorinţa de şi mai multă putere a lui Liviu Dragnea. Un preşedinte PSD care a făcut lucruri bune, dar care, astăzi, din păcate, nu mai este omul pe care l-am cunoscut în urmă cu ceva ani. Din păcate, Liviu Dragnea a ajuns un om orbit de putere, orgolii şi spaime imaginare. Nu putem accepta ca libertatea de exprimare în PSD să fie suprimată, colegi de-ai noştri să fie daţi afară, iar deciziile să se ia în mod arbitrar de către un singur om. Nu putem tolera să vedem cum fractura din societate se adânceşte pe zi ce trece şi că ura care ne desparte a ajuns mai puternică decât lucrurile care trebuie să ne unească şi să ne ducă înainte ca naţiune. Nu putem asista la izolarea României pe plan extern şi la asocierea ei cu state sancţionate şi puse la colţ pentru nerespectarea valorilor şi principiilor europene.”, a scris Ciolacu pe Facebook.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Social Știrile zilei

DESTIN NEMILOS | Un buzoian are nevoie de ajutorul semenilor!

Știrile zilei

Ce-au făcut doi polițiști din Oradea și am vrea și noi la Buzău

Știrile zilei

Accident pe DN1B | O persoană a rămas încarcerată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *