Educaţie Știrile zilei

Cumul de funcții! | Ștefan a mai primit astăzi o însărcinare

Are 16 ani, este elev la Colegiul Național „Bogdan Petriceicu Hasdeu” și îi place să se implice în tot soiul de activități pentru tineret. Anul trecut, a fost ales președinte al Consiliului Județean al Elevilor Buzău, iar astăzi a mai primit o însărcinare.

Ștefan Gorgoteanu este noul președinte al Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret, organism reprezentativ la nivelul Consiliului Județean Buzău, susținut de vicepreședintele CJ, Romeo Lungu. El a fost ales prin vot democratic de către majoritatea membrilor CCPT Buzău, în cadrul unei ședințe desfășurate astăzi.

Înființat în septembrie 2017, Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret Buzău susține inițiativele tinerilor, se implică în activități civice și de voluntariat și – foarte important – se bucură de girul conducerii Consiliului Județean Buzău:

[highlight]„Vocea tinerilor din Buzau trebuie sa fie auzita! Implicare, optimism si incredere – sunt cuvintele care descriu cel mai bine ceea ce s-a intamplat astazi in cadrul intalnirii pe care am avut-o cu tinerii din Consiliul Consultativ pentru Probleme de Tineret (CCPT)!  Invit toti tinerii din judetul Buzau sa se inscrie in CCPT si sa marim echipa! Sunt convins ca, impreuna, putem sa avem proiecte frumoase si interesante!”,[/highlight] a scris, miercuri seară, pe Facebook președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Omorât în bătaie

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, MORT într-un accident cumplit

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *