Orașul tău

Curs de aplicare gene la Buzău | ULTIMELE LOCURI

Ultimele zile pentru a ocupa unul dintre locurile cursului APLICARE GENE DELUXE PREMIUM desfãşurat în Buzãu, curs în cadrul cãruia veţi studia tehnicile fir cu fir, 2D, 3D. Ultima sesiune din 2017 a acestui curs. Formatori cu experienţã ce susţin cursuri în toatã ţara şi care vin în Buzãu pentru a vã pregãti în aceastã tehnicã a frumosului.

Aplicarea Genelor este o tehnicã foarte solicitatã fiind în zilele noastre un atribut al frumuseţii desãvârşite, de aceea foarte multe persoane aleg sã deprindã aceastã profesie în vederea asigurãrii unei cariere în domeniu, prin participarea la un curs profesional Aplicare Gene, unde se vor studia cele trei tehnici extrem de uzuale, fir cu fir, 2D, 3D, curs organizat de Profesional New Consult în perioada urmãtoare.

Woman eye with long eyelashes. Eyelash extension

Învaţã sã pui în valoare frumuseţea naturalã a ochilor cu ajutorul extensiilor de gene fir cu fir, dar mai ales prin tehnicile de volum 2D şi 3D – un serviciu revoluţionar care s-a extins tot mai mult în industria beauty. Datoritã numeroaselor avantaje oferite, precum alungirea genelor, creşterea în volum, remodelarea şi efectul de lifting, extensiile de gene au devenit una dintre preferatele proceduri de înfrumuseţare.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email : buzã[email protected] sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult, Buzãu la urmãtoarele coordonate:

Woman Eye with Long Eyelashes. Eyelash Extension

telefon contact :  0765.190.000, 0784.045.025

adresa : Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri de ȋnfrumuseţare organizate de Profesional New Consult ȋn perioada urmãtoare sunt :

Curs Stilist Unghii ;

Curs Machiaj ;

Curs Coafor .

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

RER SUD a dat startul proiectului Eco Școala / Eco Grădinița

Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ | Primăria Municipiului Buzău

Știrile zilei

Cod galben prelungit pentru județul Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *