Știrile zilei

CUTREMURĂTOR! Imagini de la carnagiul de pe E85 | video

Două persoane și-au pierdut viața, iar o a treia a fost grav rănită după ce un autoturism a spulberat o căruță pe drumul european E85, în dreptul localității Racovițeni.

Tragedia s-a produs astăzi, în jurul orei 16:00. Conform datelor IPJ, un buzoian de 39 de ani, care conducea un autoturism Opel pe DN2 E 85, pe directia Buzău către Râmnicu Sărat, a acroșat un atelaj care a ieșit de pe un drum secundar și în care se aflau trei bărbati din Vadu Sorești.

Impactul a fost atât de puternic, încât atelajul a fost pur și simplu spulberat. Doi bărbați aflați în căruță, de 51 și, respectiv, 47 de ani, au decedat pe loc, în timp ce al treilea, un tânăr în vârstă de 32 de ani, a fost grav rănit. Animalul a fost găsit agonizând într-un lan de porumb, la mică distanță de locul accidentului.

Politiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările. Circulația pe șoseaua care leagă capitala de Moldova s-a desfășurat îngreunat mai bine de două ore.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Sport Știrile zilei

Ce se întâmplă, vineri, în fața Sălii Sporturilor

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, prins DROGAT la volan!

Orașul tău Știrile zilei

De ce e riscant să parchezi AICI

1 comentariu

  1. Opincaru at 20:16

    E greu de explicat,omeneste cum la acea ora pe E 85,cu asa vizibilitate chiar si la o viteza mare ,sa poti produce un asa dezastru,insa comentariile sunt de prisos si punem totul pe destin.O

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *