Orașul tău Știrile zilei

Dacă pasiunea ta este machiajul, atunci ar trebui să ajungi AICI

Curs MakeUp Basic Deluxe by Profesional New Consult beauty Academy

Ai o pasiune si aceea este MACHIAJUL? Îţi doreşti sã cunoşti cele mai cunoscute trucuri şi stiluri de make up sau vrei ca pasiunea ta pentru acest domeniu sã devinã o afacere şi un loc de muncã? Participând la cursul de machiaj basic deluxe organizat de Profesional New Consult beauty academy vei deprinde tehnicile necesare realizãrii celor mai uzuale tipuri de machiaj, de la machiaje de zi sau de searã şi pânã la machiaje pentru diferite evenimente (mireasã, smokey eyes, glamour). Descoperã alãturi de trainerii specialişti ai Profesional New Consult machiajul corector (în funcţie de trãsãturile şi fizionomia clientului), machiajul special (pentru şedinţe foto, prezentãri de modã, filmãri video).

Cursul de MakeUp este util şi poate fi parcurs atât de specialiştii în domeniul beauty care activeazã în saloane de specialitate (machiaj, coafor, cosmeticã, spa) dar şi celor mai puţin iniţiaţi şi care nu deţin nici un fel de cunoştinţe în domeniu dorind astfel sã înveţe o abilitate nouã şi sã îşi stabileascã astfel un venit sigur .

Foarte bine structurat, cursul asigurã noţiunile necesare atât teoretice dar mai ales practice, asigurând produsele cosmetice profesionale necesare realizãrii unor machiaje superbe şi deprinderii cunoştinţelor necesare .

Desigur puteţi parcurge acest curs împreunã cu celelalte cursuri organizate de Profesional New Consult beauty Academy:

Devino un profesionist în domeniul beauty doar învãţând de la cei mai buni, Profesional New Consult

Pentru detalii vã puteţi adresa centrului de studii Profesional New Consult Buzãu – birouri înscrieri – Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

  • Mobil: 0765.190.000, 0726.579.328;
  • paginã Facebook : Cursuri Buzãu

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *