Orașul tău

Daniela, buzoianca devenită SINGURA femeie din țară care face asta

Nu există meserie a bărbaților pe care femeile n-o pot face. O dovedește Daniela Teișanu, șofer pe o autospecială pentru colectarea deșeurilor menajere în cadrul RER SUD SA. Ceea ce o face specială față de alte reprezentante ale sexului frumos care șofează pe alte tipuri de mașini este caracteristica traseelor de colectare a deșeurilor.

O șoferiță care conduce un taxi sau un autobuz are trasee ce traversează arterele principale ale municipiului, având la dispoziție benzi de circulație generoase. Daniela Teișanu conduce o masină de mare tonaj în spatiile restrânse dintre blocuri, croindu-și drum printre masinile personale ale locatarilor cartierelor buzoiene, autovehicule inghesuite in parcari foarte mici, unde se regasesc platformele special amenjate pentru colectarea deseurilor menajere sau reciclabile.

Manevrarea unei autospeciale care colecteaza deseuri de la platformele din cartierele urbei este o provocare si pentru un sofer profesionist, cu atat mai mult pentru o femeie. Curajul, determinarea si siguranta de sine sunt esentiale atunci cand o femeie se afla la volanul unei autospeciale. Aleile inguste si labirintice dintre blocuri, garnisite cu masini mici si pline de copii care alerga sunt provocarea din fiecare zi a Danielei Teișanu. Se poate spune pe buna dreptate ca este deschizatoare de drum intr-o ramura a meserie de sofer profesionist, dedicata exclusiv bărbatilor.

De altfel din datele pe care de detinem, Daniela este singura soferita de autospeciala din tara.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Sport Știrile zilei

Hai la Sala Sporturilor! Meci important în Liga Florilor

Știrile zilei

Consilierii municipali, chemați dimineață la Primărie

Știrile zilei

A murit după o ceartă cu soția!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *