Orașul tău Știrile zilei

De ce a fost ridicat acest BMW de la Jabbar

Un autoturism BMW staționat neregulamentar fost luat ieri cu platforma Urbis, la solicitarea Poliției Locale Buzău. Cinci autovehicule au fost ridicate în doar două zile pentru că opriseră neregulamentar mai mult de 5 minute.

Mașina era parcată pe Spiru Haret, în fața fast-food-ului Jabbar. Trebuie spus că staționarea nu este interzisă aici, dar asta doar câtă vreme mașinile sunt așezate paralel cu bordura. BMW-ul din imagini a stat însă parcat mai bine de o oră „în spic”, blocând circulația mașinilor care se deplasau dinspre Liceul Pedagogic înspre Bd. Nicolae Bălcescu.

Proprietarul va plăti acum aproape 900 de lei pentru a-și recupera mașina din curtea Urbis-Serv. De asemenea, el a primit și patru puncte de amendă la permisul auto.

Luni și marți, Poliția Locală și Urbis au ridicat în total cinci mașini staționate neregulamentar pe domeniul public al municipiului Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

A făcut infarct în timp ce stătea la masă!

Știrile zilei

VITEZĂ. Impact nimicitor. Doi bărbați, în spital

Social Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ayan are nevoie de ajutor!

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *