Orașul tău Știrile zilei

De ce e bine să n-o iei azi pe aici

Traficul rutier în zona industrială a municipiului Buzău va fi afectat sâmbătă dimineață vreme de mai multe ore pentru executarea unor lucrări de înlăturare a unor conducte aeriene dezafectate cu risc de prăbușire.

Astfel, începând cu ora 09.00, traficul rutier va fi restricționat și deviat în zona Aleea Industriilor la intersecția cu strada Aurel Vlaicu circulația urmând a se derula alternativ doar pe un sens de mers.

Conductele aparțin unei societăți comerciale care a fost somată recent de municipalitate să le înlăture dat fiind pericolul pe care îl reprezintă.

Conducătorii auto sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor locali, din cadrul Serviciului Circulație și Disciplina Rutiera aflați în acea zonă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Fără categorie

ULTIMA ORĂ: Accident pe DN 10 | O persoană încarcerată

Știrile zilei

VIDEO: Mașină răsturnată pe variantă

Știrile zilei

BUZĂU: Povestea bradului de anul acesta (foto)

1 comentariu

  1. Hornet adrian at 12:51

    Foarte urat din partea acestui elev.. doar sa spuna si de apoi sa nu ii faca nimic.. Personal cand il gasesc ii tai asta ii tai maineile cu care sa scrie ca sa nu mai aiba cum sa scrie cacaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *