Administrație Știrile zilei

De ce i-au scris reprezentanții MAE primarului Constantin Toma

Calea Eroilor din Buzău continuă să rămână un punct de interes național și la mai bine de o lună de la darea ei în folosință. De curând, Ministerul Afacerilor Externe a scris Primăriei Buzău, ca urmare a impactului deosebit pe care l-a avut marele eveniment din jurul Zilei Eroilor, de pe 18 mai 2018.

Mai exact, reprezentanții MAE și-au exprimat intenția de a promova expoziția fotografică în aer liber de la Buzău în cadrul tuturor misiunilor diplomatice desfășurate în afara granițelor. Oficialii Ministerului de Afaceri Externe sunt interesați de varianta digitală a fotografiilor, pe care vor să le imprime la o scară mai mică și să le expună în cadrul evenimentelor pe care le desfășoară în afara României.

[highlight]„Am răspuns cu bucurie propunerii Ministerului Afacerilor Externe. Este un lucru benefic, ce va ajuta în mod sigur la creșterea prestigiului Buzăului. Oamenii vorbesc tot mai mult despre orașul nostru, iar asta nu poate decât să ne bucure.”[/highlight], a declarat primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Expoziţia stradală de la Buzău se întinde pe 642 de metri din stradă şi este permanentă. Iluminată pe timp de noapte cu o instalaţie specială, ce pune în valoare fotografiile istorice, expoziția formată din 144 de panouri atrage atenţia tuturor celor care tranzitează Buzăul.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri Știrile zilei

Lansarea proiectului „Cămin studenţesc – EA CAMPUS CORPORATION SRL”

Știrile zilei

FOTO: Spulberat de mașină pe DN 2B!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Incendiu de proporții la Nișcov | Focul a ajuns și la două anexe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *