De ce întârzie construirea noului magazin Lidl Buzău

Deschiderea unui nou magazin Lidl în municipiul Buzău a fost anunțată la începutul acestui an. Demersurile sunt însă îngreunate de faptul că zona vizată are mai multe vecinătăți, ceea ce complică elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Conform unui anunț postat pe site-ul Primăriei Buzău, chiar în acestă perioadă au fost demarate procedurile pentru întocmirea PUZ-ului. O altă etapă premergătoare deschiderii este consultarea publică, motiv pentru care edilii i-au invitat pe buzoienii interesați să-și spună părerea în cadrul unei întâlniri ce va avea loc pe 28 noiembrie, între orele 11:00 și 13:00, la sala 24 din Palatul Comunal.

Autorităţile au demolat fosta puşcărie din Buzău pentru a face loc magazinului Lidl

Cel mai probabil, lucrările la noul magazin Lidl vor avea loc anul viitor, după ce constructorul va fi obținut toate avizele necesare.

Până atunci, un nou magazin Kaufland se va deschide pe terenul fostei Fabrici de Lapte de la ieșirea spre Ploiești. Aici, lucrările de construcție sunt în toi, investitorul dorindu-și să deschidă în perioada sărbătorilor de iarnă.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. Sunt destule magazine in Buzău… personal m ar interesa …o opinie a edilului orașului privitor la bazinul olimpic… închis de multă vreme și care nu s a mai redeschis niciodată….este investiție privată bănuiesc…dar poate fi folosita de toți buzoienii

  2. Pe mine m-ar interesa ce părere are domnul primar despre directorii de scoala care fac exces de zel si nu prea dau căldura prin scoli ca sa faca economie.. .după directivele trasate de la palatul comunal….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*