Economic Orașul tău

De ce întârzie construirea noului magazin Lidl Buzău

Deschiderea unui nou magazin Lidl în municipiul Buzău a fost anunțată la începutul acestui an. Demersurile sunt însă îngreunate de faptul că zona vizată are mai multe vecinătăți, ceea ce complică elaborarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Conform unui anunț postat pe site-ul Primăriei Buzău, chiar în acestă perioadă au fost demarate procedurile pentru întocmirea PUZ-ului. O altă etapă premergătoare deschiderii este consultarea publică, motiv pentru care edilii i-au invitat pe buzoienii interesați să-și spună părerea în cadrul unei întâlniri ce va avea loc pe 28 noiembrie, între orele 11:00 și 13:00, la sala 24 din Palatul Comunal.

Autorităţile au demolat fosta puşcărie din Buzău pentru a face loc magazinului Lidl

Cel mai probabil, lucrările la noul magazin Lidl vor avea loc anul viitor, după ce constructorul va fi obținut toate avizele necesare.

Până atunci, un nou magazin Kaufland se va deschide pe terenul fostei Fabrici de Lapte de la ieșirea spre Ploiești. Aici, lucrările de construcție sunt în toi, investitorul dorindu-și să deschidă în perioada sărbătorilor de iarnă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Sport Știrile zilei

Manchester United vs. Juventus Torino este meciul rundei in grupele Champions League

Administrație Știrile zilei

Municipiul Buzău va avea un „mall de servicii”

Educaţie Știrile zilei

GALERIE FOTO: Cum arată o școală din mediul rural, construită în timp record!

2 comentarii

  1. Daniel at 16:07

    Sunt destule magazine in Buzău… personal m ar interesa …o opinie a edilului orașului privitor la bazinul olimpic… închis de multă vreme și care nu s a mai redeschis niciodată….este investiție privată bănuiesc…dar poate fi folosita de toți buzoienii

  2. Sia at 16:39

    Pe mine m-ar interesa ce părere are domnul primar despre directorii de scoala care fac exces de zel si nu prea dau căldura prin scoli ca sa faca economie.. .după directivele trasate de la palatul comunal….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *