Cultură Educaţie Știrile zilei

De ce merge astăzi primarul Constantin Toma la Liceul „Alexandru Marghiloman”

Vineri, la ora 10:00, la Liceul Teoretic „Alexandru Marghiloman” din municipiu va avea loc prima „Oră de Istorie pentru Centenar”, parte a unui program amplu de sărbătorire a o sută de ani de la Marea Unire. Evenimentul este organizat de Primăria municipiului Buzău și se va desfășura, anul acesta, în aproape toate școlile din municipiu.

O serie de reputați scriitori și istorici buzoieni vor ajunge în fața elevilor pentru ale vorbi despre „Marea Unire” și despre România. Astăzi, la ora 10:00, primarul Constantin Toma, va merge în fața elevilor adunați în amfiteatrul liceului din Dorobanți pentru a le vorbi despre marea personalitate a lui Alexandru Marghiloman.

Edilul șef va merge astăzi în fața liceenilor însoțit de istoricul și scriitorul Valeriu Nicolescu. Miercurea viitoare, cei doi sunt așteptați la Școala Gimnazială „Căpitan Aviator Mircea T. Bădulescu”.

La întâlniri pot participa nu doar elevi și cadre didactice ale școlii, ci și buzoieni care vor să se bucure de activitățile dedicate sărbătoririi Anului Centenar.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

A făcut infarct în timp ce stătea la masă!

Știrile zilei

VITEZĂ. Impact nimicitor. Doi bărbați, în spital

Social Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Ayan are nevoie de ajutor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *