Știrile zilei

De ce nu au apă de azi-dimineață buzoienii din cartierul Dorobanți

[box type=”info” ]UPDATE: Alimentarea cu apă la blocurile din zona afectată a fost reluată. [/box]

O defecțiune la sistemul aferent punctului termic PT 27 îi ține de azi-dimineață fără apă pe buzoienii din cartierul Dorobanți II. Pentru că nu știau ce se întâmplă, oamenii au cerut lămuriri de la presă. 

Avaria s-a produs azi-dimineață, în jurul orei 10:00. Locatarii blocurilor arondate mai multor puncte termice care țin de PT 27 s-au trezit cu robinetele secate și au început să sune în dispeceratul Companiei de Apă pentru explicații.

Un anunț a apărut la scurt timp și pe site-ul instituției, ai cărei reprezentanți au precizat motivele pentru care a fost necesară sistarea alimentării cu apă:

[highlight]„Serviciul de alimentare cu apa a fost sistat miercuri, 11.07.2018, in intervalul orar 12:30-18:00, pe str. Primaverii, str. Garlasi si la blocurile arondate la PT5, PT4 si PT24 – Dorobanti 2 din municipiul Buzau. Sistarea este necesara pentru remedierea unei avarii la sistemul de alimentare aferent PT27. La reluarea furnizarii serviciului, este posibil ca apa sa prezinte, pentru scurt timp, turbiditate.”[/highlight], se arată în anunțul postat pe site.

De obicei, Compania de Apă anunța, prin intermediul unor site-uri de știri locale, zilele în care aveau loc sistări ale alimentării cu apă. Astăzi, însă, fiind vorba despre un eveniment neprogramat, anunțul nu a mai apărut în presă.

loading...

Cosmin Șontică

Așteptăm sesizările dumneavoastră la numărul de telefon 0725 225 335, pe Facebook sau WhatsApp.

Știrile zilei

Caz ȘOCANT la Râmnicu Sărat

Anunțuri Știrile zilei

DEZBATERE | Buzoienii, invitați la Primărie

Știrile zilei

Așa se circulă în Buzău | Microbuz înghețat BOCNĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *