Decathlon face angajări pentru magazinul din Buzău

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, va deschide un magazin la Buzău. Programat să își înceapă activitatea in luna octombrie, magazinul va functiona în incinta complexului comercial Penny (XXL). Reprezentanții firmei au publicat deja anunțul de angajare pentru punctul de lucru din Buzău:

„Decathlon Buzău recrutează tineri pasionaţi de sport, energici şi comunicativi! Puteti trimite CV-ul pe adresa [email protected], se arată într-o postare pe Facebook.

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive. Peste 50 de sporturi (fotbal, canoe, alergare, mountain bike, drumeție, baschet, pescuit, echitație și multe altele) veți găsi sub acoperișul noului magazin.

Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipamente sportive.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

4 comments

  1. De cand spun ca deschid magazinul ne-am cam plictisit !

  2. Vreau sa depun CV unde pot merge la buzău

  3. Bine ziua…!am experienta in vanzarea aricolelor de orice gen….bărbați..copii..dama ….ma intereseaza foarte mult aceasta angajare!

  4. Spiridon violeta

    Se mai fac angajari, ma intereseaza?

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*