Decathlon face angajări pentru magazinul din Buzău

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, va deschide un magazin la Buzău. Programat să își înceapă activitatea in luna octombrie, magazinul va functiona în incinta complexului comercial Penny (XXL). Reprezentanții firmei au publicat deja anunțul de angajare pentru punctul de lucru din Buzău:

„Decathlon Buzău recrutează tineri pasionaţi de sport, energici şi comunicativi! Puteti trimite CV-ul pe adresa [email protected], se arată într-o postare pe Facebook.

Decathlon este cel mai mare retailer european de articole sportive. Peste 50 de sporturi (fotbal, canoe, alergare, mountain bike, drumeție, baschet, pescuit, echitație și multe altele) veți găsi sub acoperișul noului magazin.

Decathlon a intrat pe piaţa din România în anul 2009 şi comercializează atât mărci proprii, cât şi o serie de branduri cunoscute de echipamente sportive.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

3 comentarii în articolul “Decathlon face angajări pentru magazinul din Buzău

  1. Bine ziua…!am experienta in vanzarea aricolelor de orice gen….bărbați..copii..dama ….ma intereseaza foarte mult aceasta angajare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *