Știrile zilei

Declarația Zilei

„A sosit momentul să tratăm cauzele, nu numai efectele. Avem o problemă critică pe un drum județean. Este vorba despre zona Năeni. Acolo s-au făcut doar paleative zeci de ani, de pe vremea comuniștilor și până în ultima perioadă. Acum a plecat dealul și trebuie să facem neapărat ceva acolo! Cu siguranță vom închide drumul și până nu rezolvăm cu alunecările de teren, nu putem face nimic.”, a declarat, ieri, Petre Emanoil Neagu.

„Mă doare sufletul”, a mai spus președintele Consiliul Județean,  pe de o parte conștient că lumea nu mai are răbdare, iar pe de alta, încrezător că instituția pe care o conduce a mișcat Buzăul înainte. Anul trecut, doar din fonduri proprii, au fost reabilitați 150 de kilometri de drum județean, în timp ce alte drumuri, clădiri și obiective urmând a intra în restaurare după ce au obținut finanțare certă.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Trafic îngreunat la Hanul lui Țintă

Orașul tău Știrile zilei

MEGA PROIECT! | Cea mai mare autostradă din Europa va trece prin Buzău?

Politică Știrile zilei

Trei foști polițiști buzoieni au intrat în politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *