Politică Știrile zilei

Deputat Ionela Dobrică | Informare de presă

„Zilele trecute am trimis tuturor primarilor din județul Buzău o adresă cu privire la programul de acordare de vouchere pentru infrastructura wireless, WiFi4EU. Acest program, despre care se pot afla detalii complete de aici https://www.wifi4eu.eu/#/home, prevede acordarea de granturi în valoare de 15 000 de Euro pentru localitățile din mediul rural și urban mic în vederea achiziționării și instalării de echipamente destinate hotspoturilor WiFi. 

Consider că accesul la o rețea de internet stabilă, performantă și cât mai modernă este în zilele noastre o necesitate și, așa cum a fost declarat de Organizația Națiunilor Unite, un drept de bază al tuturor cetățenilor. De aceea, atunci când am aflat despre dorința Uniunii Europene de a implementa acest program, în cadrul întâlnirii cu doamna Mariya Gabriel, Comisar european responsabil pentru economie digitală și societate digitală, 

mi-am propus să încurajez autoritățile locale să acceseze acest program.

Deja interesul pe care primarii l-au arătat în urma adresei pe care le-am trimis-o este un semnal bun că au înțeles cât de importantă este tehnologia, informația și comunicarea pentru ca o societate, indiferent de dimensiunea sa, să progreseze și să se dezvolte din toate punctele de vedere.”

Deputat Ionela Viorela Dobrică

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

CUTREMUR în zona Vrancea

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ! Accident la Ulmeni | Trafic blocat

Educaţie Știrile zilei

Șahiștii de la Palatul Copiilor, rezultate notabile la Openul „România 100”

4 comentarii

  1. Dobre at 21:33

    Nu cred ca realizezi cat de penibila esti Ionela ! Cu siguranta sunt destui oameni inteligenti care stiu acest lucru. Afla ca tara asta este asa cum sete si nu cum ai vazut tu cu siguranta prin vestul civilizat din cauza ( nu datorita !!!) unor oameni de teapa tatalui tau, a gastii lui si a ta binenteles !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *