Lifestyle Politică Știrile zilei

Deputații Ciolacu și Dobrică, „chefi” la sărbătoarea comunei Săpoca! (FOTO)

Imagini rare cu deputații Marcel Ciolacu și Ionela Dobrică, prezenți astăzi la „Parada Gospodarilor” din comuna Săpoca. Liderul PSD Buzău a postat pe Facebook câteva fotografii în care apare alături de mai tânăra sa colegă într-o postură demnă de celebrul concurs „Masterchef”.

Ciolacu s-a fotografiat alături de deputatul buzoian Ionela Dobrică fix în toiul pregătirilor pentru realizarea unui fel de mâncare. Cei doi au avut de gătit o varză cu afumătură în cadrul unui concurs de gastronomie. Aleșii buzoieni s-au descurcat onorabil, împărțindu-și sarcinile și reușind să surprindă juriul cu un preparat realizat ca la carte.

Liderul PSD Buzău s-a simțit bine acasă. Relaxarea din acest weekend vine la capătul unei săptămâni grele petrecute la București, perioadă ce a culminat cu ședința CEX de vineri, care a durat mai bine de opt ore.

Am ales să-mi petrec prima parte a zilei de astăzi alături de colegii mei la Sărbătoarea comunei Săpoca. Și a meritat din plin, mai ales concursul de gătit varză cu carne de porc și afumătură 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Social Știrile zilei

DESTIN NEMILOS | Un buzoian are nevoie de ajutorul semenilor!

Știrile zilei

Ce-au făcut doi polițiști din Oradea și am vrea și noi la Buzău

Știrile zilei

Accident pe DN1B | O persoană a rămas încarcerată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *