Știrile zilei

DEZNODĂMÂNT în cazul fetei dispărute!

UPDATE: După două zile în care și-a pus părinții pe jar, lipsind de acasă, Gabriela Tatiana Dedu s-a întors în această după-amiază la domiciliu. Teafără, fata le-ar fi spus părinților că a fost la un prieten în București, însă există voci care susțin că au văzut-o, ieri și alaltăieri, în diferite zone din municipiul Buzău. Ea și-a motivat gestul spunând că a fost afectată de scandalul de la școală, acolo unde a fost acuzată de furtul unui telefon mobil.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O elevă în vârstă de 14 ani a fost dată în urmărire generală după ce a dispărut fără urmă în dimineața zilei de ieri. Minora se numește DEDU GABRIELA TATIANA și a plecat de la domiciliul bunicului ei joi, în jurul orei 08:00, motivând că merge să cumpere ceva de la magazin. Apropiații o știu ca pe un copil care nu a creat probleme.

Gabriela Tatiana Dedu locuiește în Dâmbroca și este elevă în clasa a VIII-a la Școala Gimnazială nr. 7 din municipiul Buzău. În fiecare dimineață, mama sau fratele acesteia o aduc cu mașina până la domiciliul bunicului său, care locuiește în cartierul Dorobanți.

Ieri dimineață, la scurt timp după ce a ajuns la apartamentul bunicului, fata a cerut voie să meargă până la un magazin din zonă. A fost ultima dată când adolescenta a fost văzută de un membru al familiei, aceasta dispărând fără urmă.

Gabriela a dispărut în zona Dorobanți I. Polițiștii au dat-o în urmărire națională.

Când a realizat că fata nu se întoarce, bunicul său i-a alertat pe părinții care, de atunci, o caută fără încetare. Gabriela nu a mers ieri la școală și nicio persoană din anturajul ei nu pare să știe unde s-ar putea afla fata.

Părinții sunt disperați și pun totul pe seama unui conflict pe care l-au avut cu fiica lor zilele trecute. Mai exact, la mijlocul săptămânii, ei i-au reproșat fetei că ar fi sustras un telefon mobil de la un coleg de clasă. Pusă la zid și de către profesori și colegii de clasă, Gabriela a încercat să se scuze, spunând că totul a fost o glumă. Umilința îndurată pare să fi fost însă prea greu de suportat.

Cunoscuții s-au mobilizat pe Facebook și au distribuit fotografia fetei, în speranța că cineva o va recunoaște și va putea furniza informații despre ea.

Polițiștii au înregistrat dispariția fetei, iar la momentul de față au fost demarate toate procedurile pentru găsirea ei. Oamenii legii nu exclud varianta ca minora să se afle la un prieten, însă vor să se asigure că va fi găsită în siguranță.

Adolescenta are 1,60 m. înălțime, aproximativ 65 kg., constituție robustă, ochi albaștri, faţă ovală, păr blond. La data dispariţiei purta o pereche de blugi negri cu dungi galbene în lateral, o vestă de culoare neagră și teniși negri .

Persoanele care o recunosc sau care pot oferi detalii despre adolescentă, sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

MOARTE ÎNFIORĂTOARE! Localnicii sunt șocați!

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Femeie decedată! | Unde i-a fost găsit cadavrul

Orașul tău Știrile zilei

BUZĂU: Locul în care se prepară, de 40 de ani, băutura preferată a românilor!

3 comentarii

  1. Rapeanu at 22:50

    Bună seara, ieri în jurul orei 10:30 dimineața ma îndreptam de la Buzău către bobocu și am văzut această persoană în Buzău mai exact în cartierul micro3 în fața la Carrefour în stația de autobuz, asta e tot ce știu!

  2. Pingback: O elevă de 14 ani din Buzău a dispărut fără urmă - Tara mea România

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *