Orașul tău Știrile zilei

Din ce dată vom putea cumpăra bilete de la ele

Trans Bus a cumpărat recent 14 tonete de vânzare a biletelor și abonamentelor, zece dintre acestea fiind deja amplasate în zonele importante din municipiul Buzău. Ele vor deveni operative începând de luni, 2 aprilie 2018.

În primă fază, societatea va asigura personalul necesar într-un singur schimb, urmând ca atunci când situația o va impune, fie să prelungească programul de eliberare a biletelor și abonamentelor, fie să creeze un al doilea schimb.

Aceste tonete sunt conectate la o platformă informatică, pentru a combate tentativele de achiziționare a mai multor abonamente gratuite de la diferite puncte de eliberare.Totodată, societatea de transport public în comun va încerca să vândă bilete și prin intermediul chioșcurilor de ziare, în baza unor contracte de distribuire pe care Trans Bus le va încheia cu reprezentanții acestor centre.

Pentru călătorii din municipiul Buzău, prețul unui abonament lunar pe 2 trasee este de 70 de lei, iar pentru o jumătate de lună – 40 de lei, asta în condițiile în care pentru un abonament lunar valabil pe toate traseele, ei plătesc 90 de lei. Pentru un abonament lunar, valoarea acestuia este de 120 de lei și poate fi folosit pe toate traseele și este transmisibil.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Bărbat din Berca, REȚINUT la Cluj | De ce este acuzat

Orașul tău Știrile zilei

BUZĂU: Încă un cartier scos din „necaz”

Știrile zilei

ANUNȚ DE ANGAJARE

1 comentariu

  1. ADRIAN at 22:48

    Aș vrea să știu și eu , în Micro 14 ,de unde anume putem cumpăra bilete ,și cum să scăpăm de cozile infernale de la tonete ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *