Fără categorie

Dispariție misterioasă | Ce a aflat proprietarul

La mijlocul lunii trecute, o întâmplare ciudată le dădea de furcă polițiștilor buzoieni și unui cioban rămas peste noapte fără cele 200 de oi de care avea grijă. La distanță de  nici o lună, apropiații păgubitului par să fi deslușit ițele acestei afaceri încurcate.

Potrivit Sansa News, timp de aproape o lună, anchetatorii au încercat să deslușească misterul dispariției unei turme de oi și capre, intrate, parcă, în pământ în numai câteva ore. În noaptea de 12 spre 13 noiembrie, 200 de animale s-au „evaporat” dintr-un țarc de la marginea localității Pietroasele.

  • 200 de animale au descoperit teleportarea.

Imediat după constatarea prejudiciului, oamenii și-au dat seama că nimic nu a fost întâmplător, spargerea fiind dată la scurt timp după ce proprietarul turmei, un cioban de 83 de ani, s-a internat în spital.

Vestea că animalele sale au fost furate i-a provocat ciobanului un atac cerebral, fiind de atunci în comă. Poliţia a tot anchetat cazul, dar, între timp, păgubiți s-au apucat singuri să-şi caute oile. Unul dintre aceştia i a pus cap la cap nişte informaţii simple şi, astfel, a ajuns la Boldu, unde de ceva vreme îşi fac veacul nişte hoţi specializaţi în furturi de animale.

Astfel, omul a ajuns la o stână din Boldu unde ar fi recunoscut mai multe animale ca provenind din gospodăria bătrânului. Poliţiştii din Boldu spun însă că au mâinile legate, deoarece dosarul de furt este instrumentat de colegii lor din Pietroasele.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Fără categorie

Dispariție misterioasă | Ce a aflat proprietarul

Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident cu două victime într-o curbă extrem de periculoasă!

Știrile zilei

Avertizare meteo pentru județul Buzău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *