Administrație Știrile zilei

Dispută ÎNCHEIATĂ. Cine a câștigat

Sentință în procesul dintre Constantin Ionescu și Trans Bus, în care consilierul municipal solicita firmei de transport mai multă transparență.

Magistrații Curții de Apel Ploiești s-au pronunțat definitiv în dosarul deschis acum mai bine de un an. Ei au decis ca societatea Transbus trebuie să pună la dispoziția consilierului Ionescu o copie a facturii, a foi de parcurs precum și capitolul din buget la care se încadrează cheltuiala făcută cu achiziționarea celor două mașini.

„Admite recursul. Casează în parte sentinţa recurată. Admite în parte acţiunea, în sensul că dispune obligarea pârâtei SC Trans bus SA să comunice reclamantului informaţiile de interes public solicitate constând în : copia facturii nr. 2458/21.10.2016; copia foilor de parcurs; precizarea capoitalului din buget în cadrul căruia se încadrează cheltuiala efectuată cu achiziţionarea celor două autobuze second- hand; copia capitolului ” Investiţii” din bugetul societăţii: respinge în rest acţiunea, ca neîntemeiată. Definitivă”, se arată în sentința magistraților prahoveni care este definitivă.

„Meciul” dintre liberalul Ionescu și Trans Bus a început acum circa un an de zile, atunci când firma de transport a municipalității a cumpărat două autobuze second-hand pentru a le introduce în circuitul public. Consilierul municipal a ridicat suspiciuni în privința prețului de achiziție și a solicitat Trans Bus documente lămuritoare, însă firma de transport a refuzat, ajungându-se, astfel, în instanță.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Anunțuri

COMUNICAT DE PRESĂ | Primăria Municipiului Buzău

Știrile zilei

Cod galben prelungit pentru județul Buzău

Anunțuri

Primăria municipiului Buzău | ANUNȚ PUBLIC

1 comentariu

  1. Bibi at 10:21

    Un „pui” de „Bosco”, de Mocanu sau Bagiu, credea el ca poate pacali comunitatea, statul pana la urma. Se pare ca nu a reusit. Atentie consilieri, primarul chiar de este PSD-ist . este se pare corect dar are multi dusmani, parteneri ai fostilor „dirijori” ai orasului si judetului. Pungile cu malai si altele , si acum se gasesc (binenteles goale), prin magaziile satenilor din judet, de prin cartierele orasului sarace cu sigla si amprenta mafiotilor buzoieni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *