Distracție încheiată prost

Caz cu multe semne de întrebare, azi-noapte, în localitatea Fundeni-Zărnești din județul Buzău. O mașină a fost găsită avariată într-un șanț după ce a culcat la pământ un stâlp de telecomunicații. Proprietarul susține că mașina i-ar fi fost furată din curte.

Autoturismul Dacia a fost găsit în zorii zilei de către săteni. Mașina se afla cu roțile din față într-un șanț, avariată parțial, iar lângă mașină era un stâlp de telecomunicații retezat și culcat la pământ.

La scurt timp, un apel la 112 avea să explice parțial prezența mașinii în acel loc: proprietarul anunțase dispariția autoturismului pe care îl avea parcat în fața gospodăriei. Altfel spus, un hoț ar fi reușit să pornească Dacia, după care ar fi demarat în trombă, pierzând controlul și izbind un stâlp din lemn.

Incidentul s-a produs pe DJ 220, la doar 50 de metri distanță de sediul Poliției Rurale și 200 de metri de Primărie. Polițiștii fac cercetări pentru a-l descoperi pe individul care a furat mașina și a intrat cu ea în stâlp însă au în vedere și varianta ca însuși proprietarul mașinii să fi fost la volanul Daciei.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*