DOLIU în fotbalul românesc | A murit Daniel Prodan

Fobalistul Daniel Prodan a murit miercuri seară, în urma unui infarct. Fostul fundaş al echipei naţionale, component al Generaţiei de Aur, avea doar 44 de ani.

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani, în urma unui infarct. Membru al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, jucând la echipa naţională de 54 de ori şi marcând un gol, Prodan fost prezent la Campionatul Mondial din 1994 şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan a început fotbalul la Olimpia Satu Mare şi a mai jucat pentru Steaua, Atletico MAdrid, Glasgow Rangers, Rocar, FC Naţional şi Messina.

Daniel Prodan şi-a încheiat cariera de fotbalist la FC Naţional. Apoi, el a fost angajatul FRF, fiind înlăturat după schimbarea lui Mircea Sandu cu Răzvan Burleanu. Prodan s-a transformat într-unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului preşedinte al FRF şi al întregii administraţii.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*