DOLIU în fotbalul românesc | A murit Daniel Prodan

Fobalistul Daniel Prodan a murit miercuri seară, în urma unui infarct. Fostul fundaş al echipei naţionale, component al Generaţiei de Aur, avea doar 44 de ani.

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani, în urma unui infarct. Membru al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, jucând la echipa naţională de 54 de ori şi marcând un gol, Prodan fost prezent la Campionatul Mondial din 1994 şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan a început fotbalul la Olimpia Satu Mare şi a mai jucat pentru Steaua, Atletico MAdrid, Glasgow Rangers, Rocar, FC Naţional şi Messina.

Daniel Prodan şi-a încheiat cariera de fotbalist la FC Naţional. Apoi, el a fost angajatul FRF, fiind înlăturat după schimbarea lui Mircea Sandu cu Răzvan Burleanu. Prodan s-a transformat într-unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului preşedinte al FRF şi al întregii administraţii.

loading...

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*