DOLIU în fotbalul românesc | A murit Daniel Prodan

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Fobalistul Daniel Prodan a murit miercuri seară, în urma unui infarct. Fostul fundaş al echipei naţionale, component al Generaţiei de Aur, avea doar 44 de ani.

Daniel Prodan a murit la doar 44 de ani, în urma unui infarct. Membru al Generaţiei de Aur a fotbalului românesc, jucând la echipa naţională de 54 de ori şi marcând un gol, Prodan fost prezent la Campionatul Mondial din 1994 şi la Campionatul European din 1996.

Daniel Prodan a început fotbalul la Olimpia Satu Mare şi a mai jucat pentru Steaua, Atletico MAdrid, Glasgow Rangers, Rocar, FC Naţional şi Messina.

Daniel Prodan şi-a încheiat cariera de fotbalist la FC Naţional. Apoi, el a fost angajatul FRF, fiind înlăturat după schimbarea lui Mircea Sandu cu Răzvan Burleanu. Prodan s-a transformat într-unul dintre cei mai aprigi contestatari ai actualului preşedinte al FRF şi al întregii administraţii.

Etichete:

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *