Sport Știrile zilei

DOLIU în lumea fotbalului

A încetat din viață, la vârsta de 76 de ani, fostul arbitru de fotbal Cristian Teodorescu. Septuagenarul cunoscut pentru prodigioasa sa activitate de cavaler al fluierului fusese și președintele Organizației de Seniori a PSD Buzău.

Arbitrul buzoian s-a prăpădit în această dimineață, la Spitalul Județean de Urgență Buzău, după un infarct care l-a ținut internat pe Terapie Intensivă în ultimele trei zile. Azi-dimineață, inima seniorului s-a oprit.

În urmă cu zece ani, Cristian Teodorescu a devenit președinte al organizației de pensionari a PSD. A demisionat însă acum doi ani și s-a înscris în PSRO, poate și datorită relației apropiate pe care o avea cu Ion Viorel, unul dintre colaboratorii săi apropiați.

Cristian Teodorescu n-a fost străin nici de fenomenul „Gloria Buzău”, el fiind implicat în acțiunile fotbalistice ale clubului din Crâng, funcționând, o perioadă, ca director de marketing.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Se deschide patinoarul „Ice Magic” | Surprize la deschidere!

Știrile zilei

APELUL unui preot din Buzău: „Nu-l lăsati să cadă, nu-l călcați în picioare, nu-l mâzgăliți!”

Educaţie Știrile zilei

Profesori buzoieni, prezenți la Paris (FOTO)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *