Diverse Știrile zilei

Doreşti să realizezi un venit suplimentar sau să începi o nouă carieră?

[box type=”info” ]Participã la cursul de Masaj organizat în Buzãu, iar aceste deziderate pot deveni realitate![/box]

Foarte solicitatã pe piaţa muncii de astãzi, meseria de maseur poate fi practicatã atât individual, la domiciliul propriu pentru a aduce familiei şi apropiaţilor starea de bine dar mai ales poate fi practicatã în saloane de specialitate, sãli de fitness, hoteluri de lux, resort-uri, ce oferã servicii de tratament şi spa clienţilor acestora, centre de întreţinere, saloane de frumuseţe. Profesionalismul formatorilor şi abilitatea acestora de a transmite informaţii cu privire la tehnicile de urmat fac din cursul de Masaj – Tehnician Maseur oferit de Profesional New Consult un curs de referinţã pe piaţa din domeniu.

Stresul cotidian, oboseala, efortul, agitaţia îşi spun cuvântul întotdeauna asupra corpului uman, de aceea oamenii cautã permanent metode de relaxare şi de bine, cea mai eficientã fiind desigur, masajul, tocmai de aceea, tot mai multe persoane doresc şi trebuie sã se specializeze pentru a oferi în mod profesional aceastã tehnicã a relaxãrii, soluţia fiind parcurgerea unui curs specializat, acreditat, susţinut de formatori specialişti în sãli moderne, ce oferã toate materialele şi spaţiile necesare studiului, cum este cel oferit de Profesional New Consult.

Pentru urmãtoarea sesiune de curs locurile sunt limitate, motiv pentru care trebuie sã vã grãbiţi pentru a ocupa un loc în cadrul ultimei sesiuni de curs din acest an.

Mai multe detalii despre curs, puteţi obţine accesând site-ul www.profesionalnewconsult.ro, email : buzã[email protected] sau  adresându-vã centrului de studii Profesional New Consult, Buzãu la urmãtoarele coordonate:

telefon contact :  0765.190.000, 0784.333.777

adresa : Buzãu, Str. Broşteni, Bl. I 2, ap. 2, jud. Buzãu (lângã Penny Market)

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada urmãtoare sunt:

Curs Stilist Unghii ;

Curs Aplicare Gene ;

Curs Machiaj, MakeUp ;

Curs Frizer .

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

O nouă amenințare la granița cu Buzăul!

Știrile zilei

Tânăr răpus de o boală cumplită

Orașul tău Știrile zilei

Ce va apărea pe gardul Crângului | „Vinovat”, domnul din imagine (foto)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *