Orașul tău Știrile zilei

Două trenulețe de agrement ne vor plimba prin municipiul Buzău!

Buzoienii sunt invitați la o „Escapadă Nocturnă”. Sâmbătă, începând cu ora 19:00, angajații Muzeului Judeţean vor sta la dispoziția tuturor celor care vor dori să petreacă o noapte printre expozitii. Mai mult, două trenuleţe de agrement îi vor plimba pe buzoieni prin municipiu, în cadrul unui circuit tematic.

Programul trenulețelor va începe în dimineața zilei de sâmbătă, la ora 09:00. Până la 13:00, trenulețele de agrement îi vor plimba pe buzoieni în parcurile Crâng și Tineretului, programul lor continuându-se în intervalul orar 19:00 – 01:00, atunci când trenuleţele vor pleca din faţa Muzeului Judeţean într-un circuit tematic.

Pe traseu, terenulețele vor face staţie la Palatul Comunal, Casa Vergu Mănăilă, Vila Albatros din Parcul Marghiloman şi se vor întoarce la Muzeu făcând un mic ocol pe bulevardul Calea Eroilor.

Revenind la „Escapada Nocturnă”, colecţiile externe ale Muzeului Judeţean vor putea fi vizitate și ele gratuit. este vorba despre Casa Memorială Vasile Voiculescu din Pârscov şi Muzeul Chihlimbarului de la Colţi, care vor fi deschise vizitatorilor, accesul fiind gratuit.

De asemenea, vizitarea obiectivelor din Noaptea Muzeelor şi călătoriile cu trenuleţele vor fi gratuite, grație demersurilor realizate de Consiliul Județean Buzău.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Tânăr din Buzău, CINCI ani de închisoare pentru tentativă de omor!

Știrile zilei

O sută de oameni au primit bonuri de câte 70 de lei și analize gratuite

Știrile zilei

Angajată din Buzău, 1 an și 4 luni de închisoare pentru ȘPAGĂ!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *