Politică Știrile zilei

Dragnea și Ciolacu, vizită-fulger la Primărie ! | Ce i s-a propus lui Toma (foto)

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a trecut joi prin Buzău, pentru o vizită-fulger la Primărie. Liderul PSD a venit însoțit de deputatul Marcel Ciolacu și a avut o întrevedere cu primarul Constantin Toma chiar în biroul acestuia din Palatul Comunal.

La întoarcerea de la Focșani, unde a participat la inaugurarea unui bazin de înot, Liviu Dragnea a ținut să treacă prin Buzău, însoțit de Marcel Ciolacu. Cei doi lideri au fost așteptați de către primarul Constantin Toma în fața Palatului Comunal, potrivit Observatorul Buzoian.

Preț de câteva zeci de minute, cei trei au discutat în spatele ușilor închise despre investițiile pe care primarul municipiului le are în plan. Principalul subiect a fost însă cel legat de sărbătorirea Centenarului Marii Uniri și despre Basarabia. În acest context, Dragnea l-a invitat pe Toma să facă parte din delegația cu care se va deplasa în viitor la Chișinău.

La rândul său, Toma a reușit să smulgă de la președintele PSD promisiunea că va încerca să fie prezent pe data de 17 mai alături de premierul Viorica Dăncilă la sărbătoarea organizată de municipalitate la Cimitirul Eroilor. La plecare, Liviu Dragnea a primit din partea lui Constantin Toma o sacoșă cu cărți și plachete aniversare.

Înainte de toate, vizita de astăzi reprezintă un mesaj de forță din partea deputatului Marcel Ciolacu, o confirmare că acesta și-a păstrat poziția de la vârful PSD chiar și după plecarea din funcția de vicepremier.

„Azi am avut parte de o surpriză plăcută, pentru că l-am avut oaspete la Buzău pe domnul Liviu Dragnea. Apreciez că și-a decalat programul, special pentru a discuta cu mine și cu primarul Constantin Toma despre proiectele legate de dezvoltarea orașului, dar și despre evenimentele pe care le vom organiza cu ocazia Centenarului, cu precădere cel care va avea loc pe 17 mai, de Ziua Eroilor, care va reuni cele mai de seamă personalități ale României, dar și reprezentanți din țările care au militari înhumați în Cimitirul Eroilor din Buzău.”, a transmis și președintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, după vizita lui Liviu Dragnea la Primăria municipiului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Dora Gaitanovici, locul al doilea la „Vocea României”

Știrile zilei

MISTER total! | Tânăr și iubita lui, găsiți morți pe câmp!

Politică Știrile zilei

PSD Râmnicu Sărat a sunat adunarea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *