Drama unei familii din Măgura | Daniel s-a stins la doar 31 de ani

Curg râuri de lacrimi în casa familiei Sârbu din comuna buzoiană Măgura. Daniel, un tânăr în vârstă de 31 de ani, a încetat din viață în urma unui stupid accident. El s-a lovit la cap în timp ce lucra cu tatăl său, a fost operat, dar s-a stins câteva zile mai târziu. Cei care l-au cunoscut au rămas impietriți la aflarea veştii că bunul lor prieten nu mai este printre ei.

Mesajele de condoleanțe au umplut pagina sa de socializare, pe care apropiații le citesc astăzi cu lacrimi în ochi:

„Uite asa trebuia sa fim mereu Dane 😭😭😭😭😭😭😭 nu sa vin acasa si sa vad pamant peste tine. 😢😢 nu vreau sa te gasesc asa sa nu am cu cine vb! Dane ce ai facut ??? Unde te duci ? 😭😭😭 Dumnezeu sa te ierte si sper acolo unde te duci sa iti fie mai bine”

„Off Dumnezeule,nu imi vine sa cred asa ceva. Ai plecat mult prea devreme. Nu imi vine sa cred ca acest pământ a pierdut o persoană atat de veselă și plină de viață,o persoană ce avea tot viitorul înainte … Nu vreau si nu pot sa cred ca ai plecat spre îngeri. Nu te vom uita niciodata. Dumnezeu sa aiba grija de tine suflet nevinovat si sa te așeze la dreapta lui. Regrete eterne….”

A lasat în urma părinți îndurerați, doi frati şi două surori. Cei care doresc să îi aducă un ultim omagiu sunt aşteptati duminică, la Biserica Sfântul Ierarh Nicolae din Măgura, începând cu ora 12:00.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Marian Dragalinescu

    Cosmine, mai ai și tu grija cand mai copiezi cate un paragraf de prin alte „zone”. Faza aia cu „Din pacate, Dan nu le mai poate citi” lasa rau de dorit.. Grupul nostru te admira si te sustine tocmai pentru ca scrii si te exprimi corect. Si fa din nou rubrica aia cu profesorul, nici n-ai idee cati o citesc si rad de greselile unora. Bafta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*