Știrile zilei

DURERE fără margini! | Buzoian de 21 de ani, răpus de o boală cumplită

Tragedie în familia lui Ștefan T., un buzoian în vârstă de 21 de ani, răpus astăzi de o boală cumplită. Băiatul s-a stins la spital, după două zile de comă, lăsând în urmă un băiețel de numai 9 luni.

Ștefan era angajat al unui restaurant de pe Bulevardul Gării. Era fericit alături de iubita sa, care îi dăruise un băiețel sănătos. În urmă câteva luni, viața avea să-i dea o lovitură cumplită: Medicii au descoperit că tânărul suferă de leucemie.

A început o luptă grea cu boala nemiloasă. Tratamente chinuitoare, căderi și ridicări, momente de deznădeje și multă suferință, toate ținute însă departe de prieteni și apropiați, probabil pentru a nu-i întrista și pe ei.

În urmă cu o săptămână, lui Ștefan i s-a făcut rău. Ajuns la un spital din București, el a fost supus din nou unor tratamente, care, de această dată, aveau să nu mai dea niciun rezultat. După două zile de comă, Ștefan s-a stins pe un pat de spital.

Vestea morții băiatului a căzut ca un trăsnet peste toți cei care l-au cunoscut. Ștefan era un băiat liniștit, serios, altruist și un prieten cum rar poți găsi. În ultimele ore, contul său de Facebook a devenit un adevărat altar la care prietenii își strigă durerea și îi aduc un ultim omagiu tânărului plecat prea devreme:

Ai fost un suflet bun si mare pe pamant care a avut puterea sa lupte din greu cu viata asta crunta! Un exemplu pentru noi toti! Acum Dumnezeu a avut nevoie de tine sa veghezi asupra celor dragi. Nu te voi uita niciodata si mereu vei fi in inima mea . Dumnezeu sa te odihneasca in pace steff!😢😢😪 – Vali Dinu

Puiul meu nu trebuia sa fie asa! Toate lucrurile trebuiau să fie frumose! Asa ai spus ca va fii ca intr o poveste fara sfarsit! Nu pot sa stiu ca lumea asta va functiona fara tine! Stiu ca intr o zii ne vom vedea puiul meu si va fii altfel! Pana atunci Dumnezeu sa te tina in lumină! 😔😭 – Cristina

Dumnezeu sa te ierte , prieten drag 😞 viata e prea nedreapta uneori , te a luat mult prea redepe de langa noi … ai luptat pana in ultimul moment dar Dumnezeu te a ales sa i fii inger 😞 Drum lin , suflet frumos 😓😓😓😓 – Cătălina

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

DURERE fără margini! | Buzoian de 21 de ani, răpus de o boală cumplită

Știrile zilei

NEWS ALERT: Au sosit rezultatele de la București

Orașul tău Știrile zilei

Stradă din Buzău, închisă circulației

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *