Durere fără margini! | Tânărul polițist Cătălin Motoașcă a încetat din viață

Tragedie în familia unui tânăr polițist angajat la postul de poliție Racovițeni. Agentul Cătălin Motoașcă, în vârstă de 35 de ani, s-a stins aseară la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în urma unor complicații la plămâni. Bărbatul nu se știa bolnav, însă ar fi dus pe picioare un preinfarct. La nivelul spitalului a fost deschisă o anchetă.

Potrivit Râmnic Press, poliţistul Cătălin Motoașcă s-a prezentat vineri, 20 octombrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Buzău cu probleme respiratorii. Medicii i-au descoperit o serie de probleme la plămâni și au decis să îl interneze de urgenţă, însă, până seara, starea tânărului poliţist s-a agravat.

Luni, familia a cerut transferul la Bucureşti, însă medicii au considerat că starea prea gravă a tânărului nu îi permite transferul.

Informația inițială privind lipsa unei ambulanțe nu se confirmă. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță. în acest weekend au fost nouă salvări libere, însă niciuna nu a fost solicitată pentru transportul pacientului Motoașcă.

Luni dimineaţa, starea poliţistului s-a agravat și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, tânărul poliţist s-a stins în jurul orelor 19:00.

Poliţistul era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului tânărului.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

9 comments

  1. Dumnezeu sa-l odihneasca!

  2. D-zeu sa-l ierte! Aceasta este valoarea sistemului de sanatate si implicit a spitalului de urgenta Buzau , mor oamenii cu zile.

  3. Se moare cu zile la Buzau. Avem doctori plafonati, iar cei tineri sunt impiedicati sa-si practice meseria de catre cei asa zis consacrati. Am avut in familie caz asemanator dar la noi a avut un final fericit datorita MARELUI DR. NEGOITA(Dumnezeu sa-l odihneasca) care care a reusit sa-l salveze.

  4. Dumnezeu să-l odihnească. L-am cunoscut personal, un om deosebit şi un polițist de o mare valoare. Păcat, nu merita să i se întâmple aşa ceva.

  5. Doamne fereste! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i intareasca familia!!! Sa stiti ca la Buzau tot se mai face ceva, in Anglia iti da ibuprofen si paracetamol si te trimit acasa fara sa-ti faca investigatii

  6. ELENA OPREA SINAIA

    CONDOLEANTE FAMILIEI. DUMNEZEU SA-L IERTE.

  7. E foarte greu cu sistemul,parca sunt sedati,de buzău ce sa zic mai setați! Eu de o luna tot ma plimb prin asa ceva!

  8. Dumnezeu sa-l odihnească!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*