Știrile zilei

Durere fără margini! | Tânărul polițist Cătălin Motoașcă a încetat din viață

Tragedie în familia unui tânăr polițist angajat la postul de poliție Racovițeni. Agentul Cătălin Motoașcă, în vârstă de 35 de ani, s-a stins aseară la Spitalul Județean de Urgență Buzău, în urma unor complicații la plămâni. Bărbatul nu se știa bolnav, însă ar fi dus pe picioare un preinfarct. La nivelul spitalului a fost deschisă o anchetă.

Potrivit Râmnic Press, poliţistul Cătălin Motoașcă s-a prezentat vineri, 20 octombrie, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Judeţean Buzău cu probleme respiratorii. Medicii i-au descoperit o serie de probleme la plămâni și au decis să îl interneze de urgenţă, însă, până seara, starea tânărului poliţist s-a agravat.

Luni, familia a cerut transferul la Bucureşti, însă medicii au considerat că starea prea gravă a tânărului nu îi permite transferul.

Informația inițială privind lipsa unei ambulanțe nu se confirmă. Potrivit reprezentanților Serviciului de Ambulanță. în acest weekend au fost nouă salvări libere, însă niciuna nu a fost solicitată pentru transportul pacientului Motoașcă.

Luni dimineaţa, starea poliţistului s-a agravat și, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de medici, tânărul poliţist s-a stins în jurul orelor 19:00.

Poliţistul era căsătorit, avea o fetiţă şi aştepta un alt copil. În cauză a fost deschisă o anchetă pentru a se stabili cauzele exacte ale decesului tânărului.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

GHINION teribil pentru un șofer buzoian (foto)

Știrile zilei

UPDATE: Accident pe Bulevard | Șofer băut (foto)

Anunțuri Știrile zilei

Curs la Buzău | ULTIMELE LOCURI

9 comentarii

  1. Dan at 16:22

    Se moare cu zile la Buzau. Avem doctori plafonati, iar cei tineri sunt impiedicati sa-si practice meseria de catre cei asa zis consacrati. Am avut in familie caz asemanator dar la noi a avut un final fericit datorita MARELUI DR. NEGOITA(Dumnezeu sa-l odihneasca) care care a reusit sa-l salveze.

  2. Pop Niculescu at 17:33

    Dumnezeu să-l odihnească. L-am cunoscut personal, un om deosebit şi un polițist de o mare valoare. Păcat, nu merita să i se întâmple aşa ceva.

  3. Alina at 19:03

    Doamne fereste! Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i intareasca familia!!! Sa stiti ca la Buzau tot se mai face ceva, in Anglia iti da ibuprofen si paracetamol si te trimit acasa fara sa-ti faca investigatii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *