Știrile zilei

Durere fără margini! Trupul lui Georgian este adus astăzi acasă

Este doliu în comuna Rușețu din județul Buzău, după moartea lui George Marian Bica, tânărul care a căzut de pe o stâncă în Italia. Trupul său va fi adus în țară cu o aeronavă ce va ateriza deseară pe aeroportul Otopeni, după care va fi adus în comuna Rușețu.

George Marian Bica, în vârstă de 19 ani, a fost găsit mort la sfârșitul lunii trecute, la poalele unui perete de stâncă unde se antrenează alpiniștii. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Giornale di Brescia, pe 31 maiGeorge plecase într-o drumeție pe munte. Ajuns pe culmea muntoasă din Colle di San Martino, băiatul a urmat traseul pe o cărare, însă a căzut în gol circa 400 de metri, murind pe loc.

Trupul neînsuflețit al băiatului român a fost descoperit de un alpinist, sosit în via San Martino pentru a se antrena.

Părinții săi nu și-au revenit nici acum din șoc. George, unicul lor fiu, era un tânăr jovial și deschis, foarte iubit în cercul său de prieteni. Zeci de mașini ale acestora sunt pregătite deja să plece spre Otopeni, acolo unde, în jurul orei 19:00, va sosi sicriul cu trupul neînsuflețit al băiatului.

George era din România, însă era rezident de mai mulți ani la Rezzato, în provincia Brescia. Mama acestuia este originară din localitatea Rușețu, acolo unde va avea loc și înmormântarea.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident grav la Vernești!

Administrație Anunțuri Știrile zilei

Consilierii municipali, convocați în ședință de îndată

Politică Știrile zilei

Deputatul Sorin Lazăr, participare la Conferința Președinților din Parlamentul European

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *