GER DE CRAPĂ PIETRELE! Cea mai scăzută temperatură din ultimii 31 de ani la Buzău

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

Temperaturile acestor zile ating valori extreme. Mercurul din termometre coboară până la minime de -30 de grade, iar Buzăul este și el un adevărat pol al frigului pe harta României înghețate.

Stația Meteo Buzău de pe strada Industriilor a înregistrat, luni seară, cea mai scăzută temperatură din ultimii 31 de ani. Potrivit meteorologilor de aici, la ora 21:00, în oraș se înregistrau -20 de grade, o valoare la care, practic, îngheață totul în jur.

La Buzău, o temperatură atât de scăzută s-a mai înregistrat doar în urmă cu 31 de ani, în ianuarie 1986, atunci când aparatele stațiilor meteo au arătat -26 de grade în municipiu.

Cea mai scăzută temperatură din iarna 2016-2017 a fost înregistrată marți dimineață, la Întorsura Buzăului, acolo unde mercurul din termometre a coborât până la valoarea de -32 de grade.

La noapte, la Buzău sunt așteptate ninsori și viscol, regiunea sud-estică aflându-se, de altfel, sub o atenționare cod portocaliu de vreme rea. Pentru a interveni prompt, ISU Buzău a solicitat și a primit mai multe șenilate, autofreze și un camion de la Inspectoratele pentru Situații de Urgență Sibiu, Mureș și Alba.

Etichete:, ,

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *