Administrație Fără categorie Orașul tău Știrile zilei

E OFICIAL: Se întâmplă începând de săptămâna viitoare | Iată traseul

Primele curse efectuate de autobuzele Trans Bus pe relația Buzău – Vadu Pașii sunt programate să aibă loc săptămâna viitoare. Anunțul a fost făcut astăzi, de către primarul municipiului Buzău, Constantin Toma.

Tot ceea ce mai lipsește în acest moment este avizul pe care trebuie să îl dea Consiliul Județean Buzău în ședința ordinară programată să aibă loc miercuri, 31 ianuarie 2018. Dată fiind relația declarată dintre cele două instituții, este evident că introducerea autobuzelor către Vadu Pașii este deja o certitudine:

[highlight]„Avem o legătură foarte bună și cu Consiliul Județean, și cu Primăria Vadu Pașii. Se va merge pe la Mărăcineni, podul Câlnău, Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești. Totodată, avem o echipă de la Transbus plecată în Olanda pentru a recepționa autobuzele cu burduf care vor ajunge a Buzău și care vor fi introduse în special pe rutele suburbane.”,[/highlight] a declarat, pentru Observatorul Buzoian, primarul Constantin Toma.

De altfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Județean de miercuri figurează două proiecte de hotărâre privind exprimarea acordului ca autobuzele operatorului de transport din municipiul Buzău să circule pe DJ203K, până la Săpoca, dar și până la Vadu Pașii, Stăncești și Scurtești.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Fostul șef al IPJ Buzău, propunere BOMBĂ după măcelul de pe șosele

Știrile zilei

El este militarul mort astăzi | Luptase în Afganistan (video)

Știrile zilei

FOTO: A lovit și a fugit! | Șofer căutat de poliție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *