Administrație Știrile zilei

E un drum superb, dar aproape impracticabil. Consiliul Județean a obținut banii pentru reabilitare

O nouă tranșă de bani pentru infrastructura județului Buzău. Drumul județean 204C, care leagă localitățile Vintilă Vodă, Sărulești și Bisoca, până la limita cu județul Vrancea va fi reabilitat cu bani din Programul național de Dezvoltare Locală II.

Președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu a semnat, marți, la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene contractul de finanțare în valoare de 98.595.529,00 lei, suma necesară refacerii celor peste 24 de kilometri de drum ce fac legătură între comuna Vintilă Vodă și județul Vrancea.

Mănăstirea Poiana Mărului, situată în apropierea DJ 204C

Drumul parcurge zone pitorești din regiunea muntoasă a județului și este o încântare pentru ochiul iubitor de natură. Totuși, pe unele porțiuni, asfaltul este atât de distrus de intemperii, încât ai nevoie de un autoturism de teren pentru a putea înainta. 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Știrile zilei

FOTO: O delegație a Consiliului Județean Buzău, în vizită de lucru în Spania

5 comentarii

 1. Lefter Flory at 22:29

  Sunt mai multe astfel de drumuri dar din păcate nu se văd și nici nu se face nimic ca ex Drumul județean Zilisteanca- Sorestiii de Blajani din judetul Buzău.

 2. Auraş at 0:19

  Da ! Se pare că acea zonă va deveni în curând foarte atractivă datorită peisajelor și mai ales a asfaltului mult dorit , dar să ştiți că mai există în Buzău şi alte localități la fel de pitorești, cu locuitori care au aceeași dorință :ASFALT !
  De exemplu : VALEA BUZĂULUI !
  Tronsonul Bădila-Muscel ! Oare acei oameni de ce nu au dreptul la asfalt ?

 3. Vintila at 7:53

  DJ 215 A – Izoru Dulce-Blajani, un drum judetean pe care circula multi straini care merg la Vulcanii Noroiosi dar care nu a fost asfaltat niciodata! Si nu este chiar departe de oras, 27 de km, sa zici ca e vreo vagauna unde nu ajunge nimeni!

 4. DURAC Valeriu at 9:33

  E foarte bine că sa obținut această finanțare,dar când se va obține finanțare și pentru 203k,un drum aproape la fel de deteriorat,cât și pentru porțiunea de circa 2km rămas neasfaltat între Grunj și Jgheab?E la fel de necesar ca și acest drum pentru care sa obținut finanțare.

 5. Bubu at 11:48

  Un drum superb ……. Manzalesti – Valea Cotoarei – Lopatareasa ( Bisoca ) . E un tronson de 8 km care nu a avut asfalt niciodată. E cel mai scurt drum spre Bisoca scutindu 30 km de urcat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *