Sport Știrile zilei

Ea este prima sportivă de la SCM Buzău calificată în lotul național de rachetomodelism (foto+video)

Alina Ene este prima sportivă legitimată la Sport Club Municipal Gloria Buzău care s-a calificat în lotul național de rachetomodelism al României. Sportiva în vârstă de 33 de ani va reprezenta țara noastră la Campionatul Mondial de Modelism, ce se va desfășura anul viitor, în Polonia.

Astăzi, la Costești, s-a desfășurat ultima etapă a Campionatului National de Rachetomodelism, SCM Gloria Buzău reușind să obțină o medalie de argint la seniori si una la juniori în unica probă rămasă, cea de altitudine.

Rezultatele obținute până acum sunt notabile și dau încredere echipei buzoiene, mai ales că SCM Gloria, club înființat de Primăria Buzău, și-a început activitatea în urmă cu doar trei luni.

Următoarea mare provocare a Alinei Ene, care este și profesor de dans modern la Palatul Copiilor Buzău, o constituie participarea la Campionatul Mondial de Modelism din Polonia, de anul viitor:â

„Sunt mândră că voi reprezenta România la viitorul Campionat Mondial și sper ca echipa noastră să confirme în continuare. Eforturile depuse au început să producă rezultate și cred că acesta este cel mai important aspect.”, a declarat sportiva Alina Ene.

În vară, pe când activa la Clubul Sportiv „Voința”, Alina Ene și-a trecut în cont trei medalii de aur la rachetomodelism. Un merit deosebit pentru rezultatele sportivei buzoience îl are și antrenorul emerit Ovidiu Nica, titularul Cercului de Aeromodelism de la Palatul Copiilor Buzău.

 

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

Adolescentă DISPĂRUTĂ | Rudele fac apel la buzoieni

Orașul tău Știrile zilei

Azi-noapte, în Buzău | Un tânăr a intrat cu mașina în casă!

Sport Știrile zilei

„Lunetistul” Dinu vrea să dea de pământ cu americanul „Big Baby” Miller!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *