Administrație Știrile zilei

Edilul din Vadu Pașii și un angajat al Primăriei, acuzați că au agresat un localnic

Scandal la Vadu Pașii, după ce un localnic în vârstă de 39 de ani îl acuză pe edilul Gheorghe Firon și pe administratorul Primăriei, Ion Dragu, că l-au agresat în fața sediului Poliției din comună. Edilul se apără spunând că nu l-a lovit pe bărbat, însă admite că a avut loc o altercație.

Conflictul dintre Adrian Șoimaru, un localnic de 39 de ani, care deține o firmă de construcții, și Primărie ar avea rădăcini mai vechi. Potrivit acestuia, cearta ar fi pornit de la problema depozitării gunoiului din comună. Deoarece o singură pubelă nu este suficientă pentru o gospodărie, localnicii mai depozitează din deșeurile menajere și pe un teren de la marginea satului, fapt care a nemulțumit Primăria.

Aseară, Adrian Șoimaru a încercat să descarce o mașină de gunoi pe terenul cu pricina, deși, spune primarul, ar fi fost avertizat că acest lucru este ilegal și somat să nu îl mai facă. Șoimaru povestește că a fost urmărit cu mașina de un angajat al Primăriei, Ion Dragu, care ar fi încercat chiar să îl blocheze în trafic.

Primarul comunei se apără: „Nu am legătură cu altercația lor”

Totul s-a terminat în fața postului de poliție din comună, acolo unde localnicul a mers să depună plângere împotriva edililor. Aici, povestește el, a fost întâmpinat de primarul Gheorghe Firon și de administratorul Ion Dragu. Edilul l-ar fi îmbrâncit, iar angajatul Primăriei l-ar fi lovit cu pumnul în față.

Tot bărbatul spune că la postul de poliție nu se afla niciun lucrător, dar că a sunat de două ori la 112 și că șase martori ar fi văzut întreaga scenă.

Astăzi, Adrian Șoimaru a mers să solicite eliberarea unui certificat medico-legal care să ateste agresiunea, urmând ca mâine să depună plângere penală pe numele celor doi.

În tot acest timp, primarul din Vadu Pașii se apără, spunând că nici nu l-a atins pe bărbat și că nu are legătură cu altercația dintre acesta și angajatul Primăriei. El a admis totuși că aseară, în fața sediului Poliției, Adrian Șoimaru ar fi folosit un ton nepotrivit, lucru care, probabil, a inflamat spiritele.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Orașul tău Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident pe Transilvaniei! | Bărbat în stare gravă (foto)

Știrile zilei

Patru persoane decedate! O întreagă familie a pierit în accident (VIDEO)

Știrile zilei

CARNAGIU pe E85! | Doi morți, șase victime

6 comentarii

  1. Catalin at 10:35

   E gresit sa spunem ca „ne conduc” – ei au fost alesi si pusi in functii pentru a servi cetateanul si interesul public, numai ca nu o fac. Si eu sunt satul de incompetenta si indolenta primarului, locuiesc in Focsanei.
   Cred ca ar trebui sa ne unim fortele si sa-l dam in judecata intr-o cauza comuna; Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, recenta agresare a contabilei ar trebui sa puna capac bataii de joc si denota faptul ca primarul are probleme grave si de alta natura, care necesita ajutor specializat;

   Astept propuneri concrete din partea Dvs. si a Doamnei agresate si imi ofer nemijlocit tot sprijinul;

   Cu respect!

 1. un localnic at 20:35

  Sund dovezi inpotriva ta Adrian asa ca nu face afirmatii fara dovezi clare . AI GRESIT SI TREBUIE SA PLATESTI PT FAPTELE TALE

 2. Ssf at 18:48

  Nu contează în singur lucru este cert : primarul din vadu-pasii face legea după bunul sau plac. Face abuz de putere spunându-le angajatilor să oprească banii oamenilor din indemnizațiile sociale. Domnule primar ceea ce faceti este ilegal. Service consloc compania de apă vadu-pasii are sediul de ce patronul are birou în sediul primăriei?!pentru ca vă este cumnat?! Acesta este nepotism și se pedepsește cu închisoarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *