El este noul inspector-șef al ISU Buzău

Începând de astăzi, colonelul Viorel Găvăneanu conduce, prin împuternicire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău. El preia șefia ISU după ce colonelul Dănuț Nicolae a solicitat ieșirea la pensie la finele lunii iulie, în urma unei cariere la vârful instituției care a durat nouă ani.

Viorel Găvăneanu s-a născut pe 14 septembrie 1967, în județul Buzău, informează Știri de Buzău. În perioada 1987 – 1990, a urmat Şcoala de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne – Arma Pompieri, iar în 1993 a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza – Facultatea de Poliţie şi Ştiinţe juridice, specializarea Drept.

Între 2004 și 2005 a urmat cursuri postuniversitare de perfecţionare în metodologia investigaţiilor criminalistice la Universitatea Babeş Bolyai – Facultatea de Drept.

Viorel Găvăneanu a fost locţiitor comandant de companie în cadrul Grupului de Pompieri al judeţului Buzău iar între 1995 și 1999 a fost comandant de companie în cadrul Grupului de Pompieri al judeţului Buzău, între 1999 – 2000, Ofiţer I în cadrul Serviciului Prevenirea Incendiilor, iar din 2000, pentru 5 ani, a fost Ofiţer principal I în cadrul Detașamentului de pompieri Buzău.

În 2009 este împuternicit şef Serviciu II Prevenirea Incendiilor, iar din 2009, timp de aproape 8 ani de zile, a fost adjunct al Inspectorului şef. Viorel Găvăneanu este căsătorit și are un copil.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din zona educației, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. brancusi sa inselat, cand a spus ca la umbra marilor copaci……, viorel din 93 este tot in umbra lui neculai., si uite a crescut mare:))))felicitari gavanene.

  2. Succes domnule colonel stați și dvs 6 pe post cu OSCARUL și puteți ieși liniștit la pensie și aveți grije ce adeziv puneți pe scaun la instalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*