El este noul inspector-șef al ISU Buzău

Începând de astăzi, colonelul Viorel Găvăneanu conduce, prin împuternicire, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău. El preia șefia ISU după ce colonelul Dănuț Nicolae a solicitat ieșirea la pensie la finele lunii iulie, în urma unei cariere la vârful instituției care a durat nouă ani.

Viorel Găvăneanu s-a născut pe 14 septembrie 1967, în județul Buzău, informează Știri de Buzău. În perioada 1987 – 1990, a urmat Şcoala de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne – Arma Pompieri, iar în 1993 a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza – Facultatea de Poliţie şi Ştiinţe juridice, specializarea Drept.

Între 2004 și 2005 a urmat cursuri postuniversitare de perfecţionare în metodologia investigaţiilor criminalistice la Universitatea Babeş Bolyai – Facultatea de Drept.

Viorel Găvăneanu a fost locţiitor comandant de companie în cadrul Grupului de Pompieri al judeţului Buzău iar între 1995 și 1999 a fost comandant de companie în cadrul Grupului de Pompieri al judeţului Buzău, între 1999 – 2000, Ofiţer I în cadrul Serviciului Prevenirea Incendiilor, iar din 2000, pentru 5 ani, a fost Ofiţer principal I în cadrul Detașamentului de pompieri Buzău.

În 2009 este împuternicit şef Serviciu II Prevenirea Incendiilor, iar din 2009, timp de aproape 8 ani de zile, a fost adjunct al Inspectorului şef. Viorel Găvăneanu este căsătorit și are un copil.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

2 comments

  1. brancusi sa inselat, cand a spus ca la umbra marilor copaci……, viorel din 93 este tot in umbra lui neculai., si uite a crescut mare:))))felicitari gavanene.

  2. Succes domnule colonel stați și dvs 6 pe post cu OSCARUL și puteți ieși liniștit la pensie și aveți grije ce adeziv puneți pe scaun la instalare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*