Elevii de la Palatul Copiilor, pe podium la Festivalul Internațional de Șah „Trofeul Litoralului”

Elevii de la Palatul Copiilor Buzău, coordonați de domnul profesor Nistor Slabu, s-au întors cu medalii de la Festivalul Internațional de Șah „Trofeul Litoralului” desfășurat în perioada 19-29 iunie 2017, în staţiunea  Eforie Nord. La întrecere au participat 305 sportivi din Rusia, Ucraina, Moldova, Bulgaria, Turcia, Serbia, Germania, Italia, Luxemburg, Lituania şi România.

Din Buzău, CS Palatul Copiilor Buzău a participat cu urmatorii sportivi: Teodor Voicu, Adrian Mortu, Andrei Paunescu, Antonio Paunescu, Teodor Lazăr (5 ani), Luca Piron şi Stefan Petre.

În cadrul festivalului s-au organizat urmatoarele concursuri: sah clasic, şah blitz, şah dezlegări şi fotbal pe plajă.

Sportivii de la Cs Palatul Copiilor au obtinut  urmatoarele  rezultate:

Loc II-U12-şah clasic-Teodor Voicu

Loc  III-U12 –şah blitz-Teodor Voicu

Locul  I-U16 -şah dezlegari-Adrian Mortu

Locul III-U12-şah dezlegări-Andrei  Păunescu

Locul III-fotbal pe plajă-pe echipe

„Cel mai tânăr  participant a fost  o viitoare speranţă  a şahului buzoian, Teodor Lazăr, în vârstă de 5 ani. Ceilalti participanţi au obtinut rezultate mulţumitoare cu un procentaj  bun.”, a transmis profesorul și arbitrul sef al turneelor de juniori, I.A Nistor Slabu.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

One comment

  1. Felicitari concurentilor si d-lui antrenor;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*