Știrile zilei

EXCLUSIV! | Angajat al unei firme din Buzău, mort în chinuri groaznice

Anchetă a ITM la un centru de prelucrare a oțelui din Buzău, după ce un grav accident de muncă produs aseară a curmat viața unui bărbat în vârstă de 35 de ani.

Tragedia s-a produs ieri, în jurul orei 18:00, la o fabrică situată pe Aleea Industriilor din municipiul Buzău. Afla în schimbul doi, Aurel B., unul dintre angajații cu experiență ai societății, sorta grinzi metalice cu ajutorul unei macarale. La un moment dat, spun apropiați ai bărbatului, șufa macaralei s-a rupt, moment în care o grindă metalică de peste 500 de kilograme s-a desprins și l-a lovit pe Aurel în cap.

Colegii l-au găsit zăcând plin de sânge pe podea, moment în care au chemat imediat salvarea. Transferat cu o ambulanță la Spitalul Județean de Urgență Buzău, bărbatul a fost evaluat și intubat imediat, conform procedurilor medicale. Rănile suferite au fost însă incompatibile cu viața, inima bărbatului oprindu-se câteva ore mai târziu.

  • Accident de muncă.

Pentru că moartea bărbatului a survenit în urma unui accident produs în timpul programului de lucru, IPJ Buzău și Inspectoratul Teritorial de Muncă vor deschide anchete proprii în urma cărora se va stabili cum a fost posibilă o asemenea tragedie și dacă angajatul a respectat normele de protecția muncii.

Aurel B. era originar din comuna Vadu Pașii, dar locuia în municipiul Buzău. Toată averea sa erau soția și băiețelul său, elev în clasa I, care nu mai are cui să spună astăzi „tată”.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Spitalul Judetean, sub asediu! | Polițiștii intervin!

Știrile zilei

ACUM, pe DN 10! | Trafic îngreunat

Știrile zilei

SOLUȚIE: Cum ar putea scăpa Vlase de corvoada căruciorului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *