Știrile zilei

VIDEO: Scene șocante într-o școală din Buzău | Bătaie cu pumni și picioare între doi elevi

Incident violent, vineri dimineață, la Colegiul Economic din Buzău. Doi elevi de clasa a XI-a își împart pumni și picioare după un conflict izbucnit într-una dintre pauze. Colegii asistă impasibili la scenele șocante, iar unii dintre ei par că ar încuraja bătaia.

Imaginile, de o violență tulburătoare, au fost filmate de unii dintre colegi. Cei doi elevi, ambii în clasa a XI-a E, ar fi avut ceva de împărțit încă de la intrarea la ore. În pauza de la 10:00 la 11:00, conflictul ar fi escaladat, iar elevul Andrei B. s-ar fi năpustit asupra colegului său, Bogdan H., care încasează lovitură după lovitură.

Copleșit de ploaia de pumni, adolescentul este înghesuit într-o bancă de la perete. Un coleg îl „ajută” pe elevul cu bluză grena, ridicându-i ochelarii, probabil pentru a vedea mai bine în ce direcție trimite loviturile. Abia spre finalul bătăii, unul dintre colegi încearcă să intervină pentru a aplana conflictul.

Contactată de „Reporter Buzoian”, conducerea școlii nu aflase încă de incidentul produs astăzi. Directorul unității de învățământ, prof. Marioara Lungu, a declarat că cei doi elevi vor face obiectul unei anchete disciplinare la nivelul școlii:

„De când sunt directorul acestui liceu, eu nu m-am confruntat cu astfel de situații. Am luat cunoștință despre incidentul regretabil de la clasa a XI-a și am decis să începem o anchetă disciplinară. Școala noastră are multe lucruri alte cu care se poate mândri.”, a declarat directoarea liceului.

Regretabilul incident de astăzi se produce într-un moment bun pentru Colegiul Economic, al cărui prestigiu a crescut în ultimii ani grație rezultatelor si proiectelor derulate la nivel european.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, este posibil ca și cei care au filmat cu telefonul mobil să fie cercetați disciplinar.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Drum inundat! | Politiștii sunt în teren

Știrile zilei

Accident rutier pe E85 | Trafic îngreunat

Știrile zilei

BUZĂU: O apă curgătoare va traversa orașul | Vor apărea terase, galerii comerciale și mori miniaturale

11 comentarii

 1. Cetateanul indignat at 14:44

  Evenimente de genul asta au fost mereu in toate liceele doar ca in trecut nu erau disponibile telefoanele mobile care sa le imortalizeze pentru posteritate.

 2. Maria at 15:54

  Cu siguranta ar trebui exmatriculati , astfel de elevi ne murdaresc societatea , si liceul, cu prezenta lor de animale nedomesticite.
  Doar animalele si oamneii care provin din mahala se comporta astfel, ceilalti au inteles ce inseamna prostia omului agresiv care nu se poate controla.
  Dezgustator. Clasa 11 … mahalagii.

 3. Maria at 15:56

  Cu siguranta ar trebui exmatriculati , astfel de elevi ne murdaresc societatea , si liceul, cu prezenta lor de animale nedomesticite.
  Doar animalele si oamenii care provin din mahala se comporta astfel, ceilalti au inteles ce inseamna prostia omului agresiv care nu se poate controla.
  Dezgustator. Clasa 11 … mahalagii.

 4. Luca at 16:55

  „De când sunt directorul acestui liceu, eu nu m-am confruntat cu astfel de situații. Am luat cunoștință despre incidentul regretabil de la clasa a XI-a și am decis să începem o anchetă disciplinară. Școala noastră are multe lucruri alte cu care se poate mândri.”

  Sigur ca da! Cate batai au fost in liceul ala cat am invatat eu! In unele am fost implicat chiar eu. Nimeni nu facea niciodata nimic. Paza scolii statea mai mult sa tina elevii sa nu plece acasa mai devreme decat sa le asigure protectia.

 5. Mihaela at 23:06

  Ar trebui să se interzică sa se arate astfel de imagini cu elevi batandu-se ,mai ales ca sunt minori.Eu sunt părinte si mie nu mi-ar conveni sa-mi vad copilul chiar daca se bate dat pe rețelele de socializare .Din contra ,daca se rade de ei acum credeti ca se vor îndrepta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *