Știrile zilei

EXCLUSIV: Elev al Școlii de la Boboc, MORT în accident

Unul dintre militarii implicați în accidentul produs în această seară în fața unității mililitare de la Boboc a fost declarat decedat. Robert C. avea 32 de ani și era elev al Școlii de Maistri Militari si Subofiteri „Traian Vuia” de la Boboc.

Medicii s-au chinuit aproape o oră să îl readucă la viață pe șoferul mașinii, care se afla alaturi de alti trei colegi în momentul în care mașina pe care o conducea a părasit carosabilul și s-a înfipt intr-un pom, chiar în fața unității militare.

Un al doilea militar a fost grav rănit și va fi urcat din clipă în clipă într-un elicopter SMURD care a aterizat la mică distanță de locul accidentului. Alti doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Buzău.

Zona a fost izolată și niciun civil nu este lasat să se apropie de locul accidentului. Nici presa nu are acces în zonă, imaginile fiind realizate de la mare distanță.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

ULTIMA ORĂ: Accident grav la Vernești!

Administrație Anunțuri Știrile zilei

Consilierii municipali, convocați în ședință de îndată

Politică Știrile zilei

Deputatul Sorin Lazăr, participare la Conferința Președinților din Parlamentul European

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *