Știrile zilei

Fabrica de Bere își deschide porțile pentru buzoieni

Fabrica de Bere își deschide din nou porțile pentru buzoieni. În perioada 13– 14 octombrie 2018, cei dornici să cunoască tainele maeștrilor berari sunt așteptați să trecă pragul fabricii.

Îți dorești de multă vreme să ajungi la fabrica noastră de bere? Dacă vrei să vezi cum pregătesc berarii noștri pasionați Timișoreana cu aceeași măiestrie de 300 de ani încoace, hai pe https://goo.gl/iM5Xtd și rezervă un loc!”, este anunțul organizatorilor.

Maestrul berar îi va întâmpina pe vizitatorii sosiți la poarta fabricii, îi va invita la un tur și le va prezenta locul unde ia naștere berea cu gust desăvârșit.

În spiritul Timișoreana, vizita la Fabrica de Bere din Buzău este un prilej pentru cei prezenți de a se bucura de o bere proaspătă, direct din fabrică. Prietenia, voia bună și timpul de calitate sunt cele trei ingrediente ale zilelor de sâmbătă și duminică.

loading...

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Știrile zilei

NEWS ALERT: Un tânăr care a terorizat Zoreștiul a fugit de sub nasul poliției!

Educaţie Știrile zilei

Gest INEDIT! | Ce a făcut un preot din Buzău

Știrile zilei

Se sfințește una dintre cele mai frumoase biserici din oraș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *