Făcea acest lucru de mic, dar aseară a comis o greșeală care l-a costat viața

Instalatii GPL Auto

Spalatoria Auto Petrom Transilvaniei
Piese Auto ,Asistenta Rutiera, Spalatorie Auto, Anvelope Auto

La 26 de ani, avea cam tot ce își putea dori un tânăr de vârsta sa. Lucra de mic alături de părinți la ferma familiei și urma să se căsătorească în curând cu aleasa inimii lui. Numai că o greșeală făcută în timpul unei lucrări agricole i-a adus moartea.

Adrian Coman se afla aseară pe un câmp din localitatea Cotu Ciorii, comuna C.A. Rosetti. Conducea un tractor de care era atașată o balotieră. Făcuse această operatiune de nenumărate ori si nimic nu prevestea ce avea să se întâmple.

Apropiații lui Adrian spun că balotiera se înfunda mai mereu, iar tânărul avea obiceiul de a împinge paiele înăuntru cu piciorul.

Prietenii îl avertizau pe tânăr. Comentariul este postat cu trei luni înaintea tragediei.

Aseară, tânărul ar fi coborât din tractor pentru a remedia problema care îl tot tinea pe loc. Ar fi impins paiele cu piciorul, moment în care a fost prins în angrenajul balotierei si tras înăuntru. A murit pe loc, trupul său strivit fiind scos cu greutate de angajații ISU Buzău.

„La 112 s-a primit un apel de urgență din satul Cotu Ciorii, comuna C.A. Rosetti, unde un tânăr a fost prins într-un utilaj de balotat. La fața locului ISU a trimis un echipaj de descarcerare, dar între timp s-a comunicat că persoana a fost scoasă din balotieră decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Trupul tânărului a fost dus la morga SML Buzău pentru efectuarea necropsiei. În loc să se gândească la nuntă, rudele se pregătesc acum de înmormântare.

Despre autor

Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin este editor-șef și conduce Reporter Buzoian de la deschiderea din 2015. Vine în presa online din zona educației, acolo unde activează ca profesor de limba și literatura română.

Oferta Publicitate
Profesional New Consult

Comentarii

5 comentarii în articolul “Făcea acest lucru de mic, dar aseară a comis o greșeală care l-a costat viața

  1. Pingback: Nuntă în Cer și lacrimi pe pământ - NEpoveștile Adrianei

  2. Pingback: Nuntă în Cer și lacrimi pe pământ - Înșiră-te mărgăritare

  3. Condoleante familiei indoliate ….. Era un baiat de milioane….. pacat mi a fost coleg …. Nu pot sa cred ……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *