Făcea acest lucru de mic, dar aseară a comis o greșeală care l-a costat viața

La 26 de ani, avea cam tot ce își putea dori un tânăr de vârsta sa. Lucra de mic alături de părinți la ferma familiei și urma să se căsătorească în curând cu aleasa inimii lui. Numai că o greșeală făcută în timpul unei lucrări agricole i-a adus moartea.

Adrian Coman se afla aseară pe un câmp din localitatea Cotu Ciorii, comuna C.A. Rosetti. Conducea un tractor de care era atașată o balotieră. Făcuse această operatiune de nenumărate ori si nimic nu prevestea ce avea să se întâmple.

Apropiații lui Adrian spun că balotiera se înfunda mai mereu, iar tânărul avea obiceiul de a împinge paiele înăuntru cu piciorul.

Prietenii îl avertizau pe tânăr. Comentariul este postat cu trei luni înaintea tragediei.

Aseară, tânărul ar fi coborât din tractor pentru a remedia problema care îl tot tinea pe loc. Ar fi impins paiele cu piciorul, moment în care a fost prins în angrenajul balotierei si tras înăuntru. A murit pe loc, trupul său strivit fiind scos cu greutate de angajații ISU Buzău.

„La 112 s-a primit un apel de urgență din satul Cotu Ciorii, comuna C.A. Rosetti, unde un tânăr a fost prins într-un utilaj de balotat. La fața locului ISU a trimis un echipaj de descarcerare, dar între timp s-a comunicat că persoana a fost scoasă din balotieră decedată”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Buzău, Vasile Prahoveanu.

Trupul tânărului a fost dus la morga SML Buzău pentru efectuarea necropsiei. În loc să se gândească la nuntă, rudele se pregătesc acum de înmormântare.

Despre Cosmin ȘONTICĂ

Cosmin scrie la Reporter Buzoian din 2015, anul înființării publicației. Vine în presa online din Educație, unde activează ca profesor de limba și literatura română.

5 comments

  1. Condoleante familiei.

  2. Lefter Adelina

    Condoleante familiei indoliate ….. Era un baiat de milioane….. pacat mi a fost coleg …. Nu pot sa cred ……

Spune-ți părerea!

Adresa de e-mail nu va fi publicata. Required fields are marked *

*